Mennyire igaz az, hogy a mg tabi gyengiti a fajasokat es ezert nem kell vegig szedni?
Figyelt kérdés
Most olvastam es kivancsi lennek, csak 3 het mulva megyek dokihoz. En napi 3x2 szedek mert az elejetol fogva nagyon sokat kemenyedek. Koszi elore is.2014. máj. 13. 18:55
11/13 anonim válasza:
Ez az én kérdésem volt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Itt kaptam rá nagyon jó válaszokat.
12/13 anonim válasza:
Mindkét terhességemnél kórházban töltöttem az utolsó 2 és utolsó 5 hetet. Végig szedették velem. A dokim aztmondta semmi nem függ ettől.
13/13 A kérdező kommentje:
Koszonom nektek a valaszokat, szerintem en vegig szedni fogom amig a doki mast nem mond, de azert a szulesznomnel is rakerdezek majd.
2014. máj. 14. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!