Spina bifidával szült már kismama természetes úton? Hallottatok ilyenről?

válasza:

válasza:Veszprém,én 2 dik babát várom,és holnap leszek 12 hetes terhes:D
Az első babám császárral született,de nem kockáztatom kérek beutalót én is,és Te se hagyd magad!
Te a nődokitól kaptál beutalót??Vagy házidoki is ír?

válasza:

válasza:

válasza:Sziasztok! Meglepődve olvastam a kérdést, ugyanis nekem is van ilyen elváltozásom, de még középiskolás koromban diagnosztizálták, azóta voltam már gerincröntgenen és nem írták rá az eredményre, hogy van vagy nincs, és őszintén szólva eszembe sem jutott rákérdezni a dokimnál, hogy ez jelenthet-e bajt, és senki nem is kérdezte tőlem, hogy van-e gerincproblémám. Ma megyek uh-ra, ha bent lesz a dokim a kórházban, megpróbálom felkeresni, de ha megtudtok valamit, írjatok kérlek ide is, mert most megijedtem egy kicsit. Nem szeretnék császárral szülni... :(
34 km

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem az érzéstelenítésre gondolok...
18. kerületben lakunk, nem fogok sem orvost, sem szülésznőt fogadni. Melyik az a kórház amely fogad majd így, közel is van és a körülmények is emberségesek? Ha lehet 1 ágyas legyen a szülőszoba, apuka bejöhessen velem.
Mindkét szemem -4 dioptriás. Jobban szeretnék természetes módon szülni, de úgy hallottam, hogy rövidlátóknál nem nagyon engedik, nehogy az erőlködésben jobban sérüljön a szem. Még nem vagyok terhes, csak tervezzük a gyereket. Egyáltalán lehet egyáltalán esély, hogy ne...
Igaz hogy ezen minden kismami átesik?Nagyon meg vagyok fázva,a herpeszem is kijött.Én pedig meg vagyok ijedve!
Én jelenleg öblítőt nem használok és 40 fokon mosom a picim ruháit, de ettől nem lesz baci mentes. Azt hallottam, hogy citromot kell csepegtetni a ruhákra. Van valakinek ilyen vagy ehhez hasonló tapasztalata?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!