Az orvos azt mondta, hétvégén meglessz a baba. Mennyire lehet hinni ennek?
Figyelt kérdés
40. Hetes kismama vagyok. Pénteken voltam nst-n ahol meg is vizsgált a doki. Mondtam hogy elment a nyákdugó meg hogy keményedik a hasam néha. Azt mondta szépen lentvan a baba feje. És Hogy szépen tágulok. Elmondása szerint ha este nem is de hétvégén meglessz a baba.
Mennyire hihetek ebben.
#Baba a hétvégén #meglessz a baba #az orvos szerint
2016. júl. 2. 13:23
12/12 anonim válasza:
Amikor beindult a szulesem egy hetfo reggel 6kor ( 8perces fajasok na meg kisagyszereles stb) 12re bementunk a korhazba mert tenyleg nem volt durva fajdalom. Ez kitartott 2ig akkor megvizsgalt ujra a dokim kozolte amit delbe is majd csak par nap mulva szulok... fel 5kor visszatelefonalt hogy vagyok kozoltek vele megszuletett a baba es egeszseges :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!