Facelle tesztek közül a sima tesztcsík és a kazettás-mártogatós közül melyik a jobb? Mindkettö ugyanolyan erösséggel mutatja, ha baba van?
Figyelt kérdés
2019. aug. 24. 10:12
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Mindkettő 10es erzekenysegu, nekem egyforman mutattak.
Kapcsolódó kérdések:
Mikor lesz a tesztcsik ugyanolyan eros, mint a kontrollcsik?
egyertelmu a teszt eredmenye, csak kivancsi volnek, hogy lesz e ugyanolyan eros a ket vonal?
Miért van, hogy az ovulációs teszteken látszik a tesztcsík erősödése, de nem lett ugyanolyan erős vagy erősebb mint a kontroll csík?
De éreztem az ovulációs fájdalmakat és a méhnyaknyák is arra utalt, hogy van ovuláció.
Halvány tesztcsík pozitívnak számít, ha ugyanolyan vastag mint a controll csík?
Egyébként szeretnék babát. Képet valamiért nem tudok feltölteni. Azt írja hogy tárhely hiány miatt nem sikerült a művelet.
Ha ma az ovulációs teszt egyértelműen pozitív (pontosan a menstől 14-dik napon vagyok), ugyanolyan erős a kontrollcsík, mint a tesztcsík, akkor...
A bármikor, amikor kedvünk van nem jött be. Most az előbb nagyon szép az ovulációs teszt, csak azt nem tudom mikor érdemes, ha kivételesen célzottan akarunk együttlétet.
Miért van az, hogy két ugyanolyan teszten, az egyiken nagyon erős a kontroll csík, míg a másikon halványabb?
Csináltam két pozitív tesztet, az egyiken nagyon erős a kontroll csík, pár árnyalattal halványabb a tesztcsík. Ma megint csináltam, és azon sokkal halványabb a kontrollcsík, ezért úgy látszik, hogy ugyanolyan erősségű a két csík. Jó, mondjuk erősödött is picikét a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!