Terhességi teszt kérdés Movo romed kazettás Szellemcsík?
Időn belül, extra halvány, vagy szellemcsík? Kép lent lesz.
Csináltam már ilyen tesztet, de időn belül sosem volt ilyen..

A ciklusaim mostanában elég érdekesen alakulnak. Előző 27.napra jött meg, az előtt 39.napra, 22.ill 28. Szóval nem valami rendszeres. Nyár előtt nem volt vele probléma 28 napos volt.
Nem tudom mi borithatta így meg.. 😐
Szóval most a 33.napnál járok. Hőmérőzést már nem csinálom, de nyák alapján volt p.é-m.
A melleim már 1 hete nagyon érzékenyek (az utóbbi napokban jobban).
Köszönöm a választ
Holnap veszek és keddig minimum várok.. 😶

Nekem is pont ez volt, múlt héten elkezdtek fájni a melleim, és ezen a héten szerdán teszteltem egy nagyon halvány pozitívat egy olcsó teszttel.
Még akkor rögtön sikerült még többet pisilnem és elfutottam egy jobb tesztért és azon sokkal jobban látszott már a második csík. És azóta is tesztelek, mert nem tudom elhinni és csak erősödnek a csíkok :)
Szóval holnap csinálj egy jobb tesztet, de ezért még ne éld bele magad nagyon. És majd írj, hogy mi volt!
Gratulálok 🙂 🙂 🙂 te milyennel teszt éltél elsőnek?
Veszek mindenképpen másik fajtát. Meglátjuk.
Van már egy 4 éves kis fiunk és szeretnénk tesót 🙂 persze nem vagyunk el késve, ha jönni akar nagy szeretettel várjuk 🙂
Azért reménykedem, hátha.

Persze én ezt értem.
De mint írtam mostanában eléggé felborult a ciklusom.
A kisfiamat nekem is egyből mutatta a teszt (maria romed tesztcsík).
Azért tettem fel a képet is mert ilyen még nem volt.
Mindegy meglátjuk mi lesz 🙂

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!