Mit tegyek, mire gondoljak? 1 éve szültem, és 1 hete egész nap úgy érzem, mintha mocorogna a baba!?
Szia! Nem bántás képpen, de arról nem hallottatok még hogy a megszakításos védekezés az nem védekezés harem orosz rulett vagy bejön vagy nem. Elég felelötlenség erre hagyatkozni ha valaki nem teheti meg hogy babát vállaljon.
Azért kitartást ha mégis baba. Lesz rá szükséged!!!
Menj el orvoshoz, az a tuti. A tesztet azért nem ajánlánlanám már, mert nem biztos, hogy ennyi idősen is még kimutatja. Múltkor írt egy nő, szintén már volt gyereke, szintén pco-os volt, és mondta, hogy olyat érez, mintha a baba mozogna. Csinált tesztet, de negatvat mutatott. Utána elment orvoshoz, és kiderült, hogy már kb. 18 hetes terhes....
Úgyhogy szerintem jelentkezz be az orvosodhoz, mert az a legmegbízhatóbb.
Negatív lett a teszt.Szerintem így tuti nem vok terhes,bár még mindig érzem a mocorgást,ma nem annyiszor,mint tegnap.Várok még,ha nem múlik,majd megnézetem orvossal.
Köszönöm válaszaitokat.
Szia!
Az én "bélmozgásom" decemberben lesz 2 éves. 16 hetes terhesen mentem el orvoshoz, akkor derült ki. Csodálkozott is, hogy hát nem éreztem mocorogni? Jót vigyorgott, hogy bélmozgásnak véltem. Akkor volt 1,5 éves a "nagy", nem volt nekem erőm figyelni, hogy mi van a hasamban. Dohányoztam is - sajnos. Mégis egészséges, 3530 grammos kicsi fiam született. Szóval cigit le és irány a doki! :) (Ja, 2 héttel az orvos előtt csináltam meg 2 db tesztet reggeli vizelettel, de negatív lett. Volt némi vérzésfélém, de a nem rendeződött ciklusomnak tudtam be.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!