Mit jelenthet ha később jönnek a pms tünetek?
Figyelt kérdés
Már 5. Napja késik és 2 napja kezdett el fájni mind a 2 mellem pont úgy mint mensi előtt szokott. Mert ezelőtt semmi mell fájdalom nem jelentkezett ezért is furcsalltam. Jelenleg is feszül de nem nagyon, inkább olyan elmúló állapotban van, mintha már egy hete fájna és most kezdene enyhülni.
Nekem mindig rendszeres a mensim, utoljára egy éve volt ilyen hogy 5 nap után jött meg.
A második késés napján teszteltem ami negatív lett.
Holnap csinálok egy tesztet újra de előtte szívesen meghallgatom a ti véleményeteket erről hogy ez mi lehet, illetve volt e bárkinél hasonló.
Köszönöm
máj. 16. 16:25
1/2 anonim 

válasza:

Nem jelent semmit. Most nekem mindent előzetes tünet nélkül jött meg, korábban viszont legalább 5 nappal korábban jöttek a tünetek. Néha van ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!