A ciklusom 28. Napján 10mm vastag a mehnyálkahartyam. Ebből lehet terhesseg ?
Figyelt kérdés
ma 17:41
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Nekem simán kevesebb volt olyankor, mégis terhes voltam. De nem terhes ciklusban is lehet vastagabb is.
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Miért ne lehetne? Ilyenkor még pont ugyanolyan belül minden az UH-on terhesen is meg nem terhesen is. Egy-két hét múlva fog csak látszani, hogy elindult-e valami - már ha 28 nap körüli ciklusaid vannak.
(Nekem 28. ciklusnapon 8mm volt a nyálkahártyám, egészséges terhesség lett belőle.)
További kérdések:
3 havi closty beszedése után, a negyedik ciklusban nem jött meg, de a teszt negatív. Akinél volt ilyen, mikor jött meg végül?
Kellett-e nőgyógyászhoz menni vele?
Nem szedtem folsavat, lehet gond?
Babát szeretnénk, próbálkozunk. Az első várandósság előtt szedtem vitamint, most viszont csak magnéziumot és D vitamint szedek. Olvastam, hogy a folsavat a tervezés előtt 2-3 hónappal érdemes szedni. Így el kell halasztani vagy nem lesz belőle gond, ha most kezdem el szedni? Eléggé megijedtem. :(
Kb meddig bírják ívű előtt a kis katonák ?
Mennyi a határeset ?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!