Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklusom 28. Napján 10mm...

A ciklusom 28. Napján 10mm vastag a mehnyálkahartyam. Ebből lehet terhesseg ?

Figyelt kérdés
ma 17:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem simán kevesebb volt olyankor, mégis terhes voltam. De nem terhes ciklusban is lehet vastagabb is.
ma 18:00
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lehetne? Ilyenkor még pont ugyanolyan belül minden az UH-on terhesen is meg nem terhesen is. Egy-két hét múlva fog csak látszani, hogy elindult-e valami - már ha 28 nap körüli ciklusaid vannak.

(Nekem 28. ciklusnapon 8mm volt a nyálkahártyám, egészséges terhesség lett belőle.)

ma 18:23

További kérdések:

Nem szedtem folsavat, lehet gond?

Babát szeretnénk, próbálkozunk. Az első várandósság előtt szedtem vitamint, most viszont csak magnéziumot és D vitamint szedek. Olvastam, hogy a folsavat a tervezés előtt 2-3 hónappal érdemes szedni. Így el kell halasztani vagy nem lesz belőle gond, ha most kezdem el szedni? Eléggé megijedtem. :(

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!