Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen gyakran kell együtt...

Milyen gyakran kell együtt lenni a párommal, hogy összejöjjön a baba? Kort, nemet írjatok

Figyelt kérdés
ma 14:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%

Havonta egyszer, jókor időzítve.

32N

ma 14:15
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Áruld már el, hogy miért lényeges itt a válaszadók neme és/vagy kora?
ma 14:16
 3/13 anonim ***** válasza:
84%

Kell?

Akkor, ahogy azt #1-es írja, elég egyszer.

ma 14:36
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
Egyszer se kell akár, mert elmentek egy spéci dokihoz, az laborban összerakja az összevalót, és már terhes is a párod.
ma 14:42
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
Hiába válaszol bárki bármit, ez teljesen egyéni. Most az nem segít neked semmit ha én leírom, hogy mi az elmúlt 3,5 évben kb minden nap együtt voltunk, lombikoztunk is, majd egyszer csak természetes úton 3,5 év után összejött. Ez mindenkinek egyéni.
ma 15:38
 6/13 anonim ***** válasza:
29%
Amikor az a baba meg akar foganni, akkor fog :D Érted vannak egészséges fiatal párok, akiknek lombikkal sem jön össze, mert rá vannak feszülve a témára. Más ismerősömnek meg 45 évesen spontán lettek ikrei. Ne feszüljetek rá a témára, akkor szexeljetek, mikor jólesik.
ma 16:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Peteéréskor ajánlott, lehetőleg minél többször.

Nem értem én sem, hogy miért kérdezi a válaszolók korát/nemét. 🤔

ma 17:37
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
#7 Gondolom azt hiszi hogy egy 20 évesnek kevesebbszer kell csinálni, mint a 40 évesnek... De ez nem így működik.
ma 17:49
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Látom, kort, nemet senki se akar írni, megteszem én. Mindkettőnek termékeny korban kell lennie és fontos, hogy az egyik férfi legyen, a másik pedig nő.
ma 18:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekünk egy alkalom volt abban a hónapban és sikerült a baba (28évesen).
ma 18:03
1 2

További kérdések:

Milyen gyógyszert lehet szedni megfázásos tünetekre?

A napokban próbálkoztunk, középidőben vagyok. Sajnos beteg lettem, fáj a torkom, csorog le a váladék. Köhögök és fáj tőle a mellkasom is. Milyen gyógyszert lehet szedni ilyenkor, hogy ne legyen negatív hatással? Ha antibiotikumot kapok orvostól, biztonságosan...

Yasminelle tabletta abbahagyása után terhesség?

Pont 4 hónapja hagytam abba a fent említett Yasminelle fogamzásgátló szedését. Még várni kellett volna tudom, de kiderült, hogy 6 hetes terhes vagyok. Hasonló tapasztalat, hogy a gyógyszer abbahagyása után fél éven belül terhes lett valaki? Ha fordult elő veletek...

Tudnátok segíteni ? Diane-35

Adenomiozis és pcos-re írtak fel. A nogyogyaszom azt mondta a menstruaciom első napján kezzem szedni majd 1 hét szünet ami alatt jelentkezik a megvonasos vérzés. De ez hogy ? Mármint 21+7 az pont 28.. tehát kb akkor kell új levelet kezzek mikor újra megjön a megvonasos vérzés ??

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!