Aktus után 25 nappal és nemvart után 1 héttel a délutáni teszt is kimutatja ha van terhesseg ?? Nem első vizeletből ??

válasza:Ha azóta nem volt más aktus, igen, 25 nappal később már bármelyik teszt, bármelyik napszakban kimutatja. Már amúgy 21-22 nappal később is.
De csak ha tényleg nem volt másik együttlét.
Szóval biztosan nem vagy terhes.
Azért mutatja legkésőbb 21-22 nap mulva, mert maximum 4-5 napig (ritkán 6) életképesek a spermiumok, megvárva az ovulációt. A petesejt 1 napig életképes, a luteális szakasz, az ovuláció utáni napok száma maximum 16 nap. 5+1+16=22.
De a legtöbb nőnek meg sem kell várnia a 22 napot, mutatja előbb is, attól függően, hogy mikor volt ovuláció, és mi a luteális hossza.
Kapcsolódó kérdések:
A menstruaciom 10. napján voltunk együtt, egyébként is hosszabb a ciklusom. Ha mégis volt spontán peteérésem, ennyi ido után mar kimutatna a teszt? 2 hete késik, tudom előfordulhat ilyen, csak a terhességet szeretnem kizárni.
(25-ös érzékenységű a teszt)
Január 6-án sajnos esemény utánit kellett bevennem, a ciklusom nem szabályos.
Tegnap voltam a 14. napon és délután nem bírtam magammal, megcsináltam a tesztet, persze negatív lett. De mára már olyan iszonyú erősen fáj a mellem, hogy legszívesebben "leakasztanám" őket! :) Ilyent az első terhességemnél meg a szülés után a tejbelövelésnél éreztem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!