Létezik, hogy nem volt még ovum? (görbe csatolva)
2011. febr. 2. 08:39
11/25 anonim válasza:
Szerintem is post lesz péd. Nekem többször is volt már hogy a 27.napon volt pém. Ezért nem is sikerült a baba, mert akkor már úgy voltam, hogy menszi előtt 5 nappal úgyse lehet már. De mióta mérem a hőmet és vezetem a hőgörbét, azóta sok minden kiderült számomra.
Sok szerencsét!
12/25 anonim válasza:
Ebben a ciklusban a 44. napon volt ovum és megfogant a babám. Remélem velünk is marad. Drukkolok nektek is! Mi 3 éve várunk RÁ.
13/25 A kérdező kommentje:
Ma 36,3 fokkal keltem :)
2011. febr. 5. 20:36
14/25 anonim válasza:
Hajrá, holnapra tornázd még ennyivel fel, és akkor jó lesz! :)
15/25 anonim válasza:
És vegyél nyállal működő ovu tesztet.
16/25 anonim válasza:
Vannak akik a kései ovu miatt szülnek 1-2 héttel később...
18/25 anonim válasza:
Szia, de igen, legalább egy 37,8-ig! :(
Szerintem ebben a hónapban kimaradt neked is, most már látszik. Pedig biztató volt, de már feljebb kellett volna mennie 3 nap alatt.
Itt az én görbém:
Én tegnapelőtt örültem meg, hogy talán volt pé, de azóta látszik, hogy nekem sem volt.
19/25 anonim válasza:
Az enyém ilyen, úgyhogy ne csüggedjetek, bármi megtörténhet.:)
20/25 anonim válasza:
60 napos ciklus? Vagy te már terhes vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!