Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyikek azok a terhességi...

Melyikek azok a terhességi tesztek amik 10-es erősségűek? Qupidon kívül?

Figyelt kérdés
Köszi
2011. aug. 12. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Pl az, amiket vaterán lehet kapni! Wondfo és one step márkájúak.

Ezenkívül innen is tudsz rendeli:

[link]

2011. aug. 12. 15:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Early Detection
2011. aug. 12. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Amazon
2011. aug. 12. 19:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2011. aug. 12. 19:53
 5/6 anonim ***** válasza:
a wondfo 25-s érzékenységű (vagyis nekem 25-s volt, nem tudom, létezik-e belőle 10-s)
2011. aug. 13. 10:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Létezik! Nekem 10-es volt!
2011. aug. 13. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Lombikos vagyok. Embriotranszfer+7. napon. Mikor mutat legkorábban valós eredményt a terhességi teszt?

Ma reggel csináltam egy magas érzékenységű Clearblue tesztet. Negatív lett... :-( Szerintetek mennyire adhatok erre az eredményre? Még az is érdekelne, hogy ugye, mivel hamar csináltam, reggeli első vizeletből ajánlatos. Szóval hajnalban már nagyon kellett mennem. Fél...

12. dpo-n a terhességi teszt mutatna már valamit, vagy még korai?

Próbáljak jóstesztet csinálni inkább,az már nem korai vagy igen?

Miért produkálok terhességi tüneteket, ha szinte kizárt, hogy terhes legyek?

Pár napja terhességi tüneteim vannak, de mindig védekeztünk óvszerrel, így szinte kizárt a dolog. Mégis szédelgek, émelygek, egyfolytában ennék, szurkál a hasam, alhatnékom van, és egyfolytában pisilni járok.

A laborokban használt terhességi tesztek milyen erősségűek lehetnek?

van valaki aki ilyesmi helyen dolgozik és tudja esetleg? Ilyet kaptam jó párat, de nem ismerem őket.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!