Ilyen vetélésről soha nem hallottam, Ti?
Nagyon sajnálom! :(((
Melyik országban élsz? Ultrahangot se csinálnak??
nekem is lenne egy hasonlo problemam...sajnos a 6. heten ment el a babam, de ez igy kezdodott:mult penteken sajnos ma megtortent az amire nem szamitottam....semmim nem fajt, csupan vereztem, hajnali 3ota nem aludtam, aztan delben nagy nehezen lefekudtem pihenni, de fel2kor elkezdtem gorcsolni.elmentem pisilni es vereztem.aztan az utolso cseppek utan ereztem hogy valami nem ok, mert megindult fentrol valami, ami a baba volt....kicsit ossszecsusztam, mert megakadt a kijaraton a dolog es megfogtam hogy mi az...hat a babam, ami akkora kis csiko formaju, atlatszo rozsaszin volt es kb akkora mint a mutatoujjamon a korom...benne egy sotet folttal, ami a szive volt..a nyulvany vegen meg a petezsak es azon tovabb a kezdetleges koldokzsinor, meg egy kisujjnyi hosszusagu puha, szivacsos anyag ami tulajdonkeppen a mehlepeny kezdetleges kis darabja volt...tiszta ver volt, de a nagy ijedtsegben muszaly voltam megnezni mi is volt az igy megmostam es ez lett belole....nem tudom miert ver az isten, mert az elozo nem akart magatol elmenni, es abortusz lett a vege, ez a kis csoppem meg hiszen mindene megvolt, de megis elment....doki azt mondta hogy a mutet miatt nem maradt meg....ez van , ezt kell elfogadnom...
csak pillanatnyilag belepusztulok.....de rogton tavozott belolem a baba!!akkor van ilyen hogy csak egy honappal kesobb mint ahogy olvastam az elozo valsznal?ez hogy lehet?bocsi ha butasagot kerdezek, de probalok okosodni...koszonom
Rena0102!
Én is Angliában élek jó ideje, és szintén kiakaszt ami itt folyik. Egyáltalán nem veszik komolyan a terhességet; ha megmarad,megmarad, ha nem,nem alapon állnak hozzá. Az itt leírt vetélésem után pár héttel újra teherbe estem, kb most 4-5 hetes vagyok, de pár napja most is vérzek, görcsölök. Vérvételen kívül semmit nem csináltak velem, kaptam görcsoldót, de ennyi. Ennek megint nem lesz jó vége, úgy érzem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!