Szerintetek lehetek terhes?
lányok, légyszíves, fogjátok már fel, hogy a pár napos elmaradt menstruáció után még NEM jelentkeznek tünetek!! tehát, ha hányingered van, az minimális eséllyel van a terhesség miatt, nagy eséllyel, mert bemagyarázod magadnak. ettől még lehetsz terhes, de még nincsenek tünetei!!
ha még továbbra is késik, hétvégén tesztelj.
2. Válaszoló: ne legyél már ennyire okos, a hülyeséget nem kell hangoztatni.
Nekem a három terhességböl kettönél még az elött voltak tüneteim, hogy kimaradt volna a menzeszem, pedig mindkettö úgy lett, hogy nem volt semmi esély rá. (Mivel csak nagyon ritkán - 2-3 havonta találkoztunk a férjemmel, és rendszerint nem akkor, amikor esély lett volna a terhességre.) Ezen kivül igazán nem akartunk még gyereket, csak úgy voltunk, hogy ha véletlen lenne, akkor nem gond.
Már az együttlét után egy héttel kezdött a mellfeszülés, hányinger, és ez aztán nem is szünt meg, csak amikor kb 3-4 hónapot betölttötem.
Ezen a két eseten kivül NEM volt ilyen velem, tehát egyértelmüen a terhesség miatt voltak tüneteim.
Attól, hogy NEKED nem voltak ilyenek, másnak még lehetnek.
Én is cáfolnék, nekem is a másodikkal a nemvárt előtt 3 napja hánytam, szédültem, fel sem bírtam kelni, és erős pozit teszteltem a nemvárt első napján. És sajna hányós is maradtam végig.
Nem vagyunk egyformák...
Szerintem mindezek a tünetek jelenthetik azt, hogy babás vagy, de ugye biztosat egy pozi teszt mutathatna, egy tizes már sztem kimutatná reggeli pisiből. (De ez csak az én véleményem). 2lányosAnyuka
#4 vagyok: nekem az első terhességnél vmelyik papíros mártogatós alig látszódott, másnap a One Step vizeletsugaras meg tök jól kimutatta.
A másodikkal csak a Gabrielt csináltam, azon majd leugrott a csík! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!