Lehetek terhes? (többi lent)

válasza:Adódhat...
Használjatok óvszert.
Ha késik, vegyél tesztet.

válasza:

válasza:Minden nőnek lehet soron kívüli ovulációja. Pláne, ha még csak néhány éve menstruál rendszeresen.
És téves. Ha az előváladék (ami nem összekeverendő az élvezet csúcspontján ürülő spermával) bemegy, már abból is lehet terhesség, mert tartalmaz (igaz csak pár milliónyit) élő spermiumokat.
Kapcsolódó kérdések:
Nekem okt.7.én megjött és kiszámoltuk a peteérésem kb 22.23.-ra esik akkor együtt voltam a barátommal nem ment el belém de úgy tudom az előváladék is tartalmaz megtermékenyíthető hímivarsejtet, és hát mostanáig teljesen a terhesség tüneteit éreztem mellfájás...
A barátommal néhány hete feküdtünk le, akkor vesztettem el a szüzességem. Most csütörtökön kellett volna megjönnie... szerintetek lehetséges?! Tudtommal már első szeretkezés alkalmával megtörténhet a megtermékenyítés... 17/L
Ovuteszt és hő szerint gondolom az 5-6 napot.A teszt pozitív.
Szeptemberben vesztettem el, rá egy hétre kellett megjönnie. Késett egy hetet, 25.én jött meg a 20.-a helyett. Ha valaki terhes a rá egy hetes menzesznek meg kell jönnie?? Illetve az októberit kb. 25-e fele vártam, de azt még mindig várom... Szerintetek?? Előtte sem...
Mensesem nincs beállva tehát általában 6 nap és fél évig ugyabban az időben jön meg aztán pedig ha akar, átvált. Eddig már több mint 1 éve ho végén jött meg 27-én. A barátommal együtt volam honap 14-én és 16-án megjött, de csak 2 napig volt aztán még 2 napot ugy, hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!