Napi 4 szem folsav, segít teherbe esni? Kinek mi segített?
már 7 hónapja próbálkozunk, idáig semmi, már el vagyok kenődve, nem tudom mit lehetne csinálni.
Milyen teák vannak, amik segíthetnek?

A folsav nem a teherbeesést segíti, hanem az idegcsőzáródásos rendellenességek kockázatát csökkenti - olyan korai szakaszban van rá szükség, amikor talán még nem is tudod, hogy terhes vagy. Nem érdemes belőle többet bevenni egyébként, olvasd el a betegtájékoztatót, szerintem benne lesz, mi az ajánlott mennyiség terheseknek.
Nekem a cickafark vált be: ha rendszertelen a menzesz, elősegíti a peteérést, de terhesen már nem szabad inni, így inkább csak a ciklus első felében. Napi egy nagy bögre és kb. 3 hónap kell, hogy hasson.
Sokan "esküsznek" még a palástfűre vagy a barátcserjére is. Itt egy összefoglaló, melyik mire jó: [link]
Egyébként meg egy alapos nőgyógyászati kivizsgálást mindenképp érdemes megejteni babavállalás előtt.

A folsav nem segít. Az nem teherbe esésre van. Nekem a barátcserje kapszula és az e vitamin segített, mellette elmentem nődokihoz aki kezelte a hormon gondjaimat (nem volt nagy baj) és 2 hónap gyógyszeres kezelés és vitamin szedés után sikerült a baba. Így pont egy év alatt sikerült.
19+2hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!