Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Napi 4 szem folsav, segít...

Napi 4 szem folsav, segít teherbe esni? Kinek mi segített?

Figyelt kérdés

már 7 hónapja próbálkozunk, idáig semmi, már el vagyok kenődve, nem tudom mit lehetne csinálni.

Milyen teák vannak, amik segíthetnek?

2012. nov. 11. 23:30
 1/7 anonim ***** válasza:
2012. nov. 11. 23:37
 2/7 anonim ***** válasza:

A folsav nem a teherbeesést segíti, hanem az idegcsőzáródásos rendellenességek kockázatát csökkenti - olyan korai szakaszban van rá szükség, amikor talán még nem is tudod, hogy terhes vagy. Nem érdemes belőle többet bevenni egyébként, olvasd el a betegtájékoztatót, szerintem benne lesz, mi az ajánlott mennyiség terheseknek.

Nekem a cickafark vált be: ha rendszertelen a menzesz, elősegíti a peteérést, de terhesen már nem szabad inni, így inkább csak a ciklus első felében. Napi egy nagy bögre és kb. 3 hónap kell, hogy hasson.

Sokan "esküsznek" még a palástfűre vagy a barátcserjére is. Itt egy összefoglaló, melyik mire jó: [link]

Egyébként meg egy alapos nőgyógyászati kivizsgálást mindenképp érdemes megejteni babavállalás előtt.

2012. nov. 12. 06:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi is 7hónapja próbálkozunk, eddig sajnos sikertelenül.. :( Én is el vagyok keseredve, ráadásul 3bnőm most lett terhes, úgy hogy nem is akarták.. Én most E-Vitamint szedek, a férjem is, meg Ladeevit-et. Sajna a ciklusom is rendszertelen, lehet teázok én is.. Hátha.. Már nem tudom mi segíthet.. :( Bocsi ha off-oltam, csak gondoltam leirom. :)Nektek sok sikert kívánok! Ja, a gyertyázást is alkalmazzuk hátha :)
2012. nov. 12. 07:39
 4/7 A kérdező kommentje:
semmi baj, minden választ szívesen olvasok. Kezdetbe én is folsavat szedtem, aztán pedig centrumut, majd gravidát. Már leálltam ezekkel,így h nem jött össze.
2012. nov. 12. 08:05
 5/7 A kérdező kommentje:
*centrumot
2012. nov. 12. 08:07
 6/7 anonim ***** válasza:

A folsav nem segít. Az nem teherbe esésre van. Nekem a barátcserje kapszula és az e vitamin segített, mellette elmentem nődokihoz aki kezelte a hormon gondjaimat (nem volt nagy baj) és 2 hónap gyógyszeres kezelés és vitamin szedés után sikerült a baba. Így pont egy év alatt sikerült.

19+2hkm

2012. nov. 12. 09:00
 7/7 A kérdező kommentje:
hm, én a próbálni akartam a teakeveréket.: citromfű, kamilla, cickafark, körömvirág de nincs valami jó íze, így összekavarva. a barátcserjét akartam még, az 2200ft a 30 szem. kicsit drága.
2012. nov. 16. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!