Nem akarok zavarkodni de már agybajt kapok! Ugye babám lesz?
Sajnos bármikor lehet probléma, de ne ezen agyalj.
Nem lesz semmi baj, hidd el.:)
A hasfájásra szedj magnéziumot és pihenj amennyit tudsz.
Nekem dettó ugyanez van, csak mi terveztük a babát. viszont el kell keserítselek, mert a 12. hétig bármi megtörténhet...Ettől függetlenül ne parázz.Én is sokat fekszem (hasfájás miatt) és várom a 2 hetes kontrollt meg a szívverést :)
Kitartást! Nehéz nem izgulni, de azzal teszel jót, ha nem stresszelsz :) Nekem is nehezen megy :P
Sőt, sajnos még a 12. hét után is történhet bármi, de nem így kell hozzáállni!
Próbálj kicsit megnyugodni, tudom nehéz, az elején én is többet aggódtam, de a 12. héthez közeledve azért már jobb a helyzet.
Ilyenkor azon izgul az ember legyen szívverése, aztán, hogy a 12 héten minden rendbe legyen. A 18-20 hétig amíg nem érzed mozogni addig azon agyalsz vajon minden rendben van-e. Később azon vajon miért nem mozog annyit miért mozog sokat stb. stb. A végén a szülés körül izgulsz.
Amikor megszületett akkor azon, hogy rendesen fejlődik-e van elég tej-e. :)))
Szóval kedves kismamik innentől az élet csupa csupa aggódás sajnos, de mind jó értelembe. :))
Kívánok Nektek sok sok örömteli percet a várandósság alatt , könnyű szülést és jó babázást! :))
Hét hónapos kisfiú anyukája
Semmi baj nem lesz,csak még nagyon az elején vagy!
Mielőtt nem tudtad,h baba ugyan ugy éreztél mindent mintha megjönne?Gondolok görcs,derékfájás?Mi dolgozunk a másik gyereken,már van egy,csak nem akar összejönni!
8-as!
NEM.
Csak ha középidőben fogant.
Ha később, akkor simán megeshet, hogy még nem mutatja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!