örülhetek? Babás vagyok?
Figyelt kérdés
Vasárnap kellett volna megjönnie...pontosan már 5napja késik!Enyhén görcsölget a hasam alja!Barnáztam csak 2napot,volt egy pici pötty vér és azt hittem másnap meg is jön!Nem jött...Soha nem jártam még így!Remélem baba!Járt már valaki így és babás volt??2013. júl. 26. 15:41
1/16 anonim válasza:
Ha csinálsz egy tesztet mr is kiderül. Én szorítok Neked!
2/16 anonim válasza:
Örülni akkor örülj, ha az orvos megerősítette a méhen belüli terhességet. Én tesztet csinálnék a helyedben... Barnázás semmiképp sem pozitív jel.
4/16 anonim válasza:
Mindenképp tesztelj, akár most. Ja, és mindenképpen írd meg az eredményt! A képet sem bánjuk!:)
Drukk!:)
6/16 anonim válasza:
Szerintem is tesztelj egyett.Drukkolok!
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Beszéltem a nőgyógyászommal is és ő is azt mondta,h igen van esély a babára meghogy teszteljek!Kicsit még várok....mert már egy ideje próbálkozunk és elég volt a csalódásból....félek a negatív teszttől!Mindenképp megírom,h mi lett!Köszönöm a drukokkat <3 Aranyosak vagytok!!!!
2013. júl. 27. 10:01
8/16 A kérdező kommentje:
Pozitiv a teszt! :-) :-) :-) :-) :-)
2013. júl. 28. 04:46
10/16 anonim válasza:
Hatalmas Gratulaaa!!!!! :) Vigyázz magadra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!