Barnás folyásom volt menstruáció helyett. A tesztem negatív lett. Lehet még terhesség?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Utolsó menstruációm: augusztus 13. Valószínűleg spontán peteérés: augusztus 22. (ovulációs teszt pozitív) Peteérés: szeptember 3-4? 3 napja görcsölök, vizes folyásom van tegnap óta. nagyjából ennyi "tünetem" van... A ciklusaim amúgy nagyon-nagyon rendszertelenek,...
(gyakori vizelési inger, mellfeszülés, feszül a méhem de nem úgy mint aki menstruál, fáradékonyság, nem kívánom a cigarettát) A második menstruációm maradt el de viszont a teszt negatív. Másfél hónapja voltam nőgyógyásznál nincs semmilyen nőgyógyászati problémám hogy...
Szabályosan megjött, de azt vettem észre, hogy sokkal enyhébb a vérzés, mint eddig volt. A barátommal lefeküdtünk mikor megvolt, lehet, hogy csak az zavart be? Kérlek, segítsetek!
Mennyiben volt más az eredeti menstruációtól? Hogy vettétek észre, hogy mégis baba van a dologban?
nem tudom eldönteni 08-29-én volt meg mivel babát szeretnék elméletileg 225-26-ra kéne meg jönnie a mensinek de már most mellfeszülésem van meg gyakori vizelés néha meg szédülök étvágyam az csökent tesztelni még nem teszteltem szerintetek milehet inkáb?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!