Expect típusu teszten a halvány csík is csík? Vagy ez ilyen teszt?
Ma csináltam ,a nemvárt előtt 4 nappal és halványan de látni a 2.csíkot a párom látta meg rajta kb 30 perccel néztem ujra a tesztet mert valahogy éreztem hogy meglesem erre a párom közli kicsim ott van halvány 2.csík!
10 re nem várom
Béna vagyok sajna nem ,a képfeltöltésig eljutottam aztán tovább nem tudtam lépni
Ha segítenél megköszönném!!
Nnaa sikerült
uram segített!!

válasza:

válasza:Jaj de jó lenne ,köszönöm szépen neked!!
De sajna olvastam itt a fórumon hogy ez a teszt sokszor fals pozit mutat!!!

válasza:

válasza:Nagyon homályos a kép de Én pozinak látom!! Halkan gratulálok:)
Majd írd meg a fejleményeket:)
Kapcsolódó kérdések:
Már elég régóta nincs mensim, nagyon rendszertelen a ciklusom. Hetente tesztelek, és én mindig láttam rajta eddig is egy halványnál is halványabb sávot. A pénteki teszten pedig a csíknak a szívó oldalán viszonylag szépen kirajzolódott egy vonal. Szóval, elvileg...
Akinek volt ilyen az mit jelentett?
A 39. napon délután nagyon halvány 2 csikosat pisiltem. Annyira halvány, hogy fotózni nem is igazán tudtam, ha áttettem negativba-akkor sejthető, hogy van ott valami. Viszont a párom is látja a 2. csikocskát. Ez akkor már pozitiv? Ha reggeliből csinálok újat, az erősebb lehet?
Még a nemvárt előtt vagyok.
Delutan teszteltem nem latam masodik csikot. Majd felre raktam es jo ido mulva de mar kivolt szaradva megjelent egy halvany masodik csik szerintetek jo megbizhato ez a teszt?
Regel elso vizeletbol teszteltem egy gabrielel es negativ lett de mire kiszaradt szurkes csik jott ki es a szelei mintha rozsaszinu lenne ? Szerintetek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!