Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Expect típusu teszten a...

Expect típusu teszten a halvány csík is csík? Vagy ez ilyen teszt?

Figyelt kérdés

Ma csináltam ,a nemvárt előtt 4 nappal és halványan de látni a 2.csíkot a párom látta meg rajta kb 30 perccel néztem ujra a tesztet mert valahogy éreztem hogy meglesem erre a párom közli kicsim ott van halvány 2.csík!

10 re nem várom

2014. febr. 6. 20:18
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
Képet tudnál felrakni?
2014. febr. 6. 20:57
 2/41 A kérdező kommentje:

Béna vagyok sajna nem ,a képfeltöltésig eljutottam aztán tovább nem tudtam lépni

Ha segítenél megköszönném!!

2014. febr. 6. 21:04
 3/41 A kérdező kommentje:
[URL= [link]
2014. febr. 6. 21:11
 4/41 A kérdező kommentje:

Nnaa sikerült

uram segített!!

2014. febr. 6. 21:12
 5/41 anonim ***** válasza:
Szerintem ez halvàny pozitív. :-)
2014. febr. 6. 21:27
 6/41 anonim ***** válasza:
Szerintem is pozi, bár ez a teszt engem már egyszer csúnyán átvert, mindenképp próbálj holnap egy másikat is!
2014. febr. 6. 21:30
 7/41 A kérdező kommentje:

Jaj de jó lenne ,köszönöm szépen neked!!

De sajna olvastam itt a fórumon hogy ez a teszt sokszor fals pozit mutat!!!

2014. febr. 6. 21:30
 8/41 A kérdező kommentje:
Hétfön is csináltam ugyanezzel és ott csak a kontrollcsík látszódott!!
2014. febr. 6. 21:31
 9/41 anonim ***** válasza:
holnap tesztelj,és írd meg.szurkolok!
2014. febr. 6. 23:18
 10/41 anonim ***** válasza:

Nagyon homályos a kép de Én pozinak látom!! Halkan gratulálok:)

Majd írd meg a fejleményeket:)

2014. febr. 7. 00:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Volt már valaki úgy terhes, hogy a teszten a második csík csak egy vékony vonalként jelent meg?

Már elég régóta nincs mensim, nagyon rendszertelen a ciklusom. Hetente tesztelek, és én mindig láttam rajta eddig is egy halványnál is halványabb sávot. A pénteki teszten pedig a csíknak a szívó oldalán viszonylag szépen kirajzolódott egy vonal. Szóval, elvileg...

Ez már pozitív?

A 39. napon délután nagyon halvány 2 csikosat pisiltem. Annyira halvány, hogy fotózni nem is igazán tudtam, ha áttettem negativba-akkor sejthető, hogy van ott valami. Viszont a párom is látja a 2. csikocskát. Ez akkor már pozitiv? Ha reggeliből csinálok újat, az erősebb lehet?

Lehet ez a teszt nagyon halvány negatív?

Még a nemvárt előtt vagyok.

Walentin teszttel mas is jart igy?

Delutan teszteltem nem latam masodik csikot. Majd felre raktam es jo ido mulva de mar kivolt szaradva megjelent egy halvany masodik csik szerintetek jo megbizhato ez a teszt?

Gabriel teszt nagyon halvany v negativ?

Regel elso vizeletbol teszteltem egy gabrielel es negativ lett de mire kiszaradt szurkes csik jott ki es a szelei mintha rozsaszinu lenne ? Szerintetek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!