Megnéznétek a tesztem? (lent)
Figyelt kérdés
Ma reggel 10.dpo-n csináltam. Tudom,tudom, hogy még ilyenkor minek, de olyan mintha nagyon enyhe görcsben lenne jópárszor az alhasam napok óta, plusz mellem feszül, bimbóim érzékenyek. Kicsit játszottam a telefonnal, mert annyira halvány élőben is, hogy muszáj volt változtatni rajta, képen semmi sem látszik még.
Szerintetek ez halvány pozi, vagy himás/szellemcsík/negatív?
2014. máj. 5. 13:43
21/39 A kérdező kommentje:
Tied is olyan halvány, mint az enyém. :) Jelentkezz mindenképp, hogy alakult nálad a dolog. :)
2014. máj. 5. 20:50
22/39 anonim válasza:
Amúgy eddig telefonról néztem a képeket, úgy egészen jól látszódik mindegyiken. Most hogy géphez jutottam, hát... Valószínűleg sokan ezért nem látják mire is értjük a halvány csíkot...
23/39 anonim válasza:
Szerintem is halványan ott van a második csík. Az én +tesztjeim is ilyenekkel kezdődtek.
25/39 anonim válasza:
na lányok teszteltetek azóta? :)
26/39 A kérdező kommentje:
Nekem ma reggel is halvány pozitív,talán leheletnyivel erősebb,mint a tegnap reggeli, de kb ugyanolyan mint a tegnap délutáni. Úgyhogy én még várok, hogy fog-e erősödni. 34.ciklusnapon vagyok, ált. 36-39 naposak a ciklusaim.
2014. máj. 6. 08:45
27/39 anonim válasza:
Figyeld meg, a délutáni teszted erősebb lesz mint a tegnap délutáni! :) Nekem is így volt.
28/39 A kérdező kommentje:
Nagyon bízom benne, hogy úgy lesz, mint Neked volt. :)
2014. máj. 6. 08:59
29/39 anonim válasza:
Én is teszteltem gyógyszertári 25-el. Halvány csíkos lett az is. Most én is várok erősödik-e. Nagyon szorítok Neked is! :-)
30/39 anonim válasza:
drukkolok, szerintem ezt már veheted igennek :) de én is csak a 3. után mertem elhinni anno :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!