Ti mire tippeltek?
Figyelt kérdés
Gummival védekezünk. 2 hete kiszakadt. Kimostam magam meleg vízzel ( eddig mindig bevált). 1 hete pontosan megjött, de csak 2 napig tartott. Ma vagy holnap tesztelek. Szerintetek pozitív vagy negatív?2014. máj. 5. 15:08
11/19 anonim válasza:
És helyes megoldást beküldők között mit sorsolsz ki? :-D
12/19 anonim válasza:
egy gyereket ....amilyen hülye :D
16/19 A kérdező kommentje:
Nyereménysorsolásról nem volt szó, a gyenge felfogásúak kedvéért írom. A melegvizes mosakodás pedig ismét hatásos volt, kb 10-edszerre is vagy csak szerencsém volt.
Az eredmény: -----
2014. máj. 7. 15:26
17/19 anonim válasza:
Nem érted, hogy a melegvizes mosakodás NEM hatásos! Vagy szerencséd van, vagy egyszerűen meddő vagy.
18/19 anonim válasza:
annyira buta, hogy az már kellemetlen a kérdező.....Úristen mennyi tudatlan Nő van- borzalom...komolyan mondom elszomorító...:(
19/19 anonim válasza:
Ez csak szerencse kérdése. Ne bízz a melegvizes mosakodásban. Mire a vízhez jutsz, a kiskatonák már a célhoz közelednek. 10-szer szerencséd volt, legközelebb meg ki tudja.
(egyébként halottam már olyat nőtől, hogy ha ugrál szex után, akkor nem lehet terhes, mert kiugrálja a cuccot. No, akkor is elképedtem az ostobaságon. Ha valaki gerincre tudja vágmni magát, akkor azzal is legyen tisztában, hogy mit jelent a hatásos védekezés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!