Utalhat ez babára? Mikor teszteljek?
Mennyire rendszertelen?
Sokan azt hiszik, hogy az, miközben dehogy is.
Gyógyszer után ez teljesen normális, idő kell míg helyreáll, de azt tudd, hogy nem kell napra pontosnak lennie ahhoz, hogy rendszeresnek számítson!
Rendszeres az, ha átlagosan nagyjából ugyanannyi időre jön meg, néhány nap eltéréssel. Tehát egyik hónap 28, másik 32, utána 26... rendszeresnek számít.
Jó rendben. :)
Akkor ettől eltekintve, mikor teszteljek? És utalhatnak-e ezek a tünetek babára?
Nekem ez a megjön érzés mindig rögtön azelőtt jelentkezik, mielőtt megjönne. Tehát pár órával előtte, vagy épp akkor, mikor már megjött. Napokkal előbb nem.
Utalhatnak, de menzeszre is ugyanúgy. A nagyon korai terhességi tünetek között nincs igazán olyan, ami tipikusan csak terhességre utalhatna.
Az sem jelent semmit, hogy korábban csak pár órával előtte jelzett így a tested. A gyógyszer sok mindent megborít. Felejtsd el, hogy előtte milyen volt a ciklusod, újra meg kell tanulnod értelmezni a tested jeleit.
Jól számolom, hogy akkor a 32. napon tartasz?
Az előző pedig 35 napos volt?
Addig várnék. A HCG egyébként is kétnaponta duplázódik a szervezetben.
Nekem a gyogyszer abbahagyasa utan 5 honapig volt rendszeertelen a mensim es addig sajnos nem is lettem terhes amig be nem allt.
Nem hinnem,hogy baba miatt kesne,de sztem varj 1 hetet es utanna tesztelj,ha nem jonne addig meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!