Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebben a szituációban megtartan...

Ebben a szituációban megtartanátok a babát?

Figyelt kérdés

3 gyermeket terveztünk. Teljesítettük is a tervet, 5 év van a legkisebb és a legnagyobb között. A pici 7,5 hónapos. Mindegyikük császárral született, és elég problémás terhességeim is voltak. Az utolsó műtét utáni felépülés maga volt a pokol. Hetekig fájt mindenem, azt hittem ott halok meg minden egyes felkelésnél.

Kislányom szopik, a vérzésem még nem jött meg. Gyógyszert szedek, de pár napja furcsa tüneteim vannak. Rettegek egy újabb terhességtől és szüléstől, és rettegek elmenni abortuszra is.

Tesztet még nem vettem, inkább struccpolitikát folytatok.

Nagyon megvetendő, ha nem tartanám meg a babát (feltéve, hogy terhes vagyok)? 3 gyermekre vagyunk berendezkedve mind anyagilag, mind lakásügyileg, mind lelkileg.

2014. máj. 8. 21:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mindenképpen vegyél tesztet, kicsi az esély arra, hogy terhes lehetsz, ha mégis az vagy, akkor jobb előbb tudni, az abortusz folyamatot koraterhességben kell elindítani. Egyébként én pontosan így jártam, csak nagyobb a korkülönbség a gyerekek között, mi a gyerek mellett döntöttünk, de itt nincs jó megoldás, még nem készültem fel lelkiekben a változásra.
2014. máj. 8. 22:00
 12/21 anonim ***** válasza:
Folyt: Az orvos nem ijedt meg a 4. császármetszéstől, azt mondta évente előfordul 1-2 ilyen eset.
2014. máj. 8. 22:03
 13/21 A kérdező kommentje:

A 4. babától én sem ijednék meg annyira, és még a 4. műtéttől sem, azon már túl vagyok. Ez az 5. lenne.

Nálunk meg volt beszélve az orvosommal hogy elköt császár közben, de történt valami, és abban maradtunk, hogy inkább nem, az majd egy külön történet lesz.

Az van tervben, hogy mihelyst a pici nem szopik, tud nélkülözni kicsit, elköttetem magam.

2014. máj. 8. 22:28
 14/21 anonim ***** válasza:
44%

Én igen megtartanám. Soha többet nem tudnák a 3 másikra úgy nézni mint előtte, csak az járna az eszembe, hogy lenne egy másik ilyen aranyos okos gyerekem is csak megöltem.

Császár meg önmagában ma semmit sem jelenet. Ezért szerintem egyik orvos sem fog abortuszra küldeni.

Deez csak rajtad meg a párodon múlik, vele kell megbeszélni.

2014. máj. 8. 23:15
 15/21 anonim ***** válasza:
41%

Én szintén 3 gyerekesként képtelen lennék elvetetni. Én sem akarok 4.-et, félnék, hogy nem bírnám, nálunk sincs elég hely, de úgy, hogy tudván tudom, honnan indul az élet és mikét halad a maga medrében, nem ártanék neki. Nem tehet róla, hogy él. És ő is ugyanúgy a gyerekem lenne, mint a másik három. Cudarul, nehezen, de kibírnám az érkezését és a maradását is.

És nekem fontos az is, hogy halálomig tudjak tükörbe nézni.

2014. máj. 8. 23:22
 16/21 anonim ***** válasza:
40%
Nalunk is szinten harom gyerek van nem is sok korkulombseggel de en se tudnam elvetetni ha jonne a negyedik pedig nem akarunk mar tobb gyereket
2014. máj. 9. 01:24
 17/21 anonim ***** válasza:
teszteltél?
2014. máj. 9. 07:17
 18/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy terhes, nyugi!

Mihamarabb gondoskodj a fogigatlasrol!!!

2014. máj. 9. 07:21
 19/21 A kérdező kommentje:

Vettem tesztet, holnap reggel megcsinálom.

Gondoskodom a fogamzásgátlástól, szoptatós fogamzásgátlót szedek.

2014. máj. 9. 21:12
 20/21 anonim ***** válasza:
mi lett????
2014. máj. 10. 06:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!