Attól mert PCOS-s vagyok kell védekezni? L/17
"Akkor az nem igaz, hogy ami 35 napnál hosszabb"
Így, nem igaz. Csak valószínűbb, hogy nincs, de attól még lehet.
Gyakran van úgy, hogy egy ciklust "átalszik" a szervezet, majd mégiscsak megindul a peteérés, bekövetkezik az ovuláció, majd jön a menstruáció, de ebből te "kívülről" csak annyit látsz, hogy "á, már 70 napja", közben pedig rövidebb, csak nem az előző menstruációtól indult be a folyamat, mint normális esetben.
PCOs mellett talán még fontosabb is normálisan védekezni, mert a rendszertelen ciklusok miatt, nem is veszed észre időben a terhességet és sokkalta könnyebben kicsúszol az időből, ha nem akarnád megtartani.
"Akkor az nem igaz, hogy ami 35 napnál hosszabb..."
Nekem még hosszabbak voltak, sosem lehetett tudni mikor lesz pé-m. Háromszor estem teherbe első próbálkozásra, pedig én is úgy készültem, hogy biztosan lesznek ezzel problémák.
(Amúgy hőmérővel nagyon szépen követni lehetett, mikor volt pé, amikor elhatároztuk, hogy babát szeretnénk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!