Ki nem várja hétvégére? Hanyadik baba? Hanyadik próbálkozós hónap? Mennyi idősek vagytok? Házasok? Mióta?
Figyelt kérdés
2014. máj. 12. 08:01
1/10 anonim válasza:
Szia vasárnapra nem várom, második baba már van egy kislányom és ő előtte volt egy vetélésem, 7 éve vagyunk együtt és 2 éve vagyunk házasok. Az első igazi próbálkozós hónapunk. 28 vagyok:) Te??
2/10 A kérdező kommentje:
Én is vasárnapra nem várom.Első baba nekem a férjemnek van egy 8 éves kisfia.Második próbálkozós hónap.Én 30 vagyok a férjem 39.Másfél éve vagyunk házasok 4 éve vagyunk együtt.
"K"
2014. máj. 12. 08:43
3/10 anonim válasza:
Sziasztok! En szombat-hetfo kozott nem varom, naptar szerint szombat lett volna de kesobb volt ovum es aszerint hetfo. Mi 8.eve vagyunk es elunk egyutt.nem vagyunk hazasok. Elso baba mindkettonknek. En 28 o 38. Ez a 3.probalkozos honapunk.szoritok lanyok!!! H
4/10 anonim válasza:
Csatlakozom a vasárnapiakhoz. 4. baba, 3 gyermekünk van, + februárban elvetéltem. Az első hónap, amikor ovuláltam is. 36 éves vagyok. Sok sikert nekünk!
5/10 A kérdező kommentje:
Remélem sikeresek leszünk csajok.Én mindenkinek drukkolok nagyon :-D
2014. máj. 12. 11:05
6/10 anonim válasza:
Szia!
Nekünk első baba lesz:) péntekre nem várom. 23 éves vagyok és 3 éve vagyunk együtt! Sok sikert!
7/10 anonim válasza:
En is nagyon szoritok mindenkinek! Hajra csajok!!:-) H
8/10 anonim válasza:
Sziasztok csajok! Ki hogy van? Esetleg vki tesztelt vagy keszul? Tunetek?
Nalam egyelore semmi tunet mensire, pedig ilyenkor, 2-4nappal elotte mar szokott lenni.
H
9/10 anonim válasza:
Nálam szomorúság van. Még ugyan nem jött meg, de nekem ilyenkor már mindig pozitív a tesztem. És nem hiszem, hogy ötödjére megváltozhatott vmi.
És semmit sem érzek, amit szoktam. :(
10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok
Nekem az ég világon semmi tünet sennire :-(
Majd meglátjuk.Mondjuk tegnap fájt a hasam nagyon de elmúlt.
2014. máj. 15. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!