Gabriel teszten előfordul száradási csík? (Mutatom a mai tesztemet)
Figyelt kérdés
kepfeltoltes.h://u/view/140512/CAM00138_www.kepfeltoltes.hu_.jpg2014. máj. 12. 21:28
21/55 A kérdező kommentje:
Ezt teszteltem hajnalba,egyszerűen hihetetlen,aztán gyorsan vettem egy másik gabrielt most reggel,de ki tudja hanyadik pisiből megcsináltam és az pedig negatív.Lányok,ha nem baba,akkor ezt a tesztet kerülni fogom.
2014. máj. 13. 11:20
22/55 anonim válasza:
Ó, Szegény! Téged szívatnak az égiek. :(
23/55 anonim válasza:
En nem szeretem ezt a tesztet. A facelle mar 4 nappal mensi elott kimutatta ez a teszt nem.
Vegyel mas fajtat! Drukkolok!
udv, 16hkm
24/55 A kérdező kommentje:
úgy lesz.Veszek,aztán reggel csinálok egyet,ha az negatív akkor pedig nem idegesítem magam tovább.Köszi mindenkinek! :)
2014. máj. 13. 11:41
25/55 anonim válasza:
A teszt hibás,de ettol függetlenül sztem terhes vagy!
Nemrégen itt írta vki,h pont igy jart a gabriellel,mint te.
Meg a gyógyszertárba is visszament h ez mit jelent..
Ott volt neki is az egyértelmű csik egy masik fajta teszten!
Mindenképpen Tesztelj ujra!drukk!
26/55 A kérdező kommentje:
Próféta szóljon belőled :) Vettem már facelle tesztet,holnap kiderül az igazság!
2014. máj. 13. 12:43
27/55 anonim válasza:
Szia! Nekem X-epil teszttel ugyanannyi látszódik, mint Neked az első képeken. Tegnap reggel kellett volna megjönnie, de még mindig semmi. Ma reggel csináltam tesztet, de szerintem holnap is fogok. Majd írd meg, hogy Neked sikerült-e:) Szorítok :)
28/55 Margit84 válasza:
Mindenkinél más és más szerintem, hogy melyik teszt és mikor mutatja ki. Valakinek már a nemvárt előtt több nappal kimutatja x márkájú teszt valakinek ugyanaz a típus sok nappal az elmaradás után....
30/55 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Jó lenne nagyon,de elkezdett a fejem fájni,ami mensi előtt van.Nem jó jel..
2014. máj. 13. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!