Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen hamar lehetnek tünetek?

Ilyen hamar lehetnek tünetek?

Figyelt kérdés

Ápr. 22-én volt meg utoljára, és az elmúlását követően 2 naponta együtt voltunk. Ma egész nap hányingerem volt és fáradékonyabb vagyok. Létezik, hogy ezek már tünetek lennének?

(Első terhességem alatt is sokszor volt hányingerem, de nem emlékszem, hogy mikor kezdődtek.)

2014. máj. 14. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem. Még pédnek is most kell(ett) lennie, így tüneteid sem lehetnek még.
2014. máj. 14. 20:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Kb. május 5-én vagy 6-án volt peteérésem.
2014. máj. 14. 20:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Még nem ez még nem az.
2014. máj. 14. 21:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem május 1-jén jött meg, tartott 5-ig, 9.-én voltunk együtt, igaz iszom az Inofolicot, mint a csapvizet, nem vagyok pcos, sem egyéb betegségem nincs, csak ajánlotta az orvos, ha hamar szeretnénk babát, és pár nappal az együttlét után hasi szurkálást érzek egész nap, bal és jobb oldalon.

Ez vagy peteérés, vagy beágyazódás.

Amúgy teljesen száraz vagyok odalent, viszont van fehéres folyásom.

Úgyhogy én sem tudom, de ha mégcsak peteérés és elsiettük a dolgot, hát azt nagyon érezhetővé tette az Inofolic.

2014. máj. 14. 22:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is apr. 22.en.voltam meg.8.an volt ovum beleadtunk mindent. Nekem 6 napon szurkalt a hasam (este is felkeltem ra) derekfajas es mensi szeru gorca. Mara abba maradt picit faj a derekam meg a mellbimbom erzekeny. Hat nagyon remenykedunk :) jovohet csut.tesztelek nem vart napjan. Megy a drukk kerdezo :))
2014. máj. 15. 09:36
 6/6 anonim ***** válasza:
6napig* es mensi szeru gorcs. Telon vagyok azert van tele hibaval :))
2014. máj. 15. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!