Szeretnék megtudni minden amit lehet Dr Béres László doktorúrol?
Helló!
2009 nyarán szültem Béres dokinál, és nagyon meg voltam vele elégedve. Az első szimpi dolog az volt vele kapcsolatban, hogy ha azt mondja, hogy gyere du 5-re, akkor max negyed 6-kor tényleg bent vagy a rendelőben, ami ugye nőgyógyászoknál nem nagyon jellemző, még magánrendelésen sem. Ez valszeg annak köszönhető, hogy személyesen nála kell bejelentkezni, és így tényleg annyit vállal, amit maximálisan el is tud látni. A másik - amiről azt gondolnánk, hogy alap, de kevés ilyen van -, hogy visszahív, ha keresed, és épp nem tudja felvenni a telefont. A terhesgondozás alatt minden részletre odafigyelt, biztos kezekben éreztem magam. A szülésem a lehetőségekhez képest simán ment, de ebben nagy szerepe volt neki és a szülésznőnek ( no meg persze a férjem lelki támogatásának). Nagyon jól irányítottak, és így sikeresen átlendítettek a mélyponton, amikor azt éreztem, hogy nem bírom tovább. A terhességem előtt megjártam jónéhány nőgyógyászt, és nekem eddig ő vált be a legjobban. Szóval csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!