A 10-es erősségű tesztek mennyire megbízhatóak nem várt előtt 4 nappal?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tudom a hímivarsejt 2-5 napig élhet, de az érdekel, hogy valaki, aki ezt olvassa azzal meg is történt, hogy majd egy héttel az ismert peteérése előtti együttlétből lett baba.
Volt már valakinek negatív tapasztalata, hogy a teszt mégsem mutat mindig igazat, (pl: negatív volt később kiderült, hogy terhes, vagy épp fordítva)?
Megszakításosan voltunk együtt, pont menzesz után 3-4 nappal, ez volt majdnem 2 hete. Hétfőn megjött, 2 héttel korábban, mint kellett volna. Ma van 16 napja, hogy együtt voltunk, tegnap múlt el a mensim. Mikor tesztezzel? Nagyon aggódom...
Sziasztok...nemreg lefekudtem a parommal de sajnalatos dolog tortent, a gumi elkszakadt...szerencsere a párom idoben eszrevette s nem elvezett belem valamint nem is sikerult teljesen behatolnia...nekem ez volt az elso nemi kapcsolatom.....a kérdésem az lenne hogy...
Mennyibe kerülnek? -nem drogériában! Mikor mutatják ki a leghamarabb a "tényt"? -a nem várt mensi előtt 1 nappal, vagy nem várt napján, vagy utánna 1. nappal?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!