11-12 dpon halvány hajszálvékony rózsaszín csík az expect terhességi teszten?
Volt már így valaki?? Mit jelent? Kémiai terhesség megint??? Időn belül láttam a hőm 10 napja 37.1 es 37.2 mozog. Az alap 36.7 kb. Progit kell szednem mert volt már kémiai terhességem is és spontán vetélésem is. Ezt csak azért kérdeem mert ha mégsincs baba akkor abba kell hagynom a progit de így nem tudom mit csináljak :/ várjak még? De ilyenkor már erős masodik csíkosnak kellene hogy legyen , nem?
Ne haragudjatok a sok kerdesért:/ a válaszokat előre is köszönöm!

válasza:

válasza:

válasza:sajna az expect nekem is produkált ilyet ... és nem volt baba mert a rákövetkező 2. napon másfajta teszt (2 féle is ) Hómező = negatív
Én is azt mondom tesztelj de ne expecttel, hanem egy másik tesztel legyen az akár x-epil, facelle, vagy corax ... ha azok bármelyikén szintén van csík.. akkor reménykedhetsz... de ez a 10-12 dpo tényleg nagyon korai ... ezért mindenképp én a helyedben várnék legalább addig a napig amíg meg kéne jönnie . és persze ha addig nem jön meg akkor tesztelnék !
sok sikert !

válasza:Kedves válaszolók,. Írta a kérdező, hogy azért tesztelt, mert már többször is pórul járt és minél hamarabb tudnia kell ha baba van! Kedves kérdező. Szedd tovább a gyógyszert és holnap reggel tesztelj egy másik fajta tesztel. Remélem baba lesz
😉

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ma vagyok a 28. napon. 28 naposak a ciklusaim.
Még sohasem volt ilyen pozitív szerű tesztem,bevallom jó érzés volt ránézni. Többször használtam már tesztet,de még mindíg csak hómező volt. Közben iszonyú feszült vagyok,de a vérnyomásom meg 100/98 (120/80 körül szokott lenni). Mellem mindíg feszül menzesz...
Tapasztalatok érdekelnének ezzel a teszttel kapcsolatban. (mártogatós, nem vizeletsugaras) Köszönöm
X-epil, délutáni teszttel hófehér halvány csík a teszt csikban, a teszt jól működött, a control csík erős rózsaszín. A menstruaciom 6 napja késik. Ez egyébként a harmadik teszt, mindegyik negatív volt eddig. A melleim érzékenyek de nem duzzadtak, 3-4 napja alhasi...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!