Mit csináljak terhes vagyok de nem tudom kitöl? Nem vagyok rá büszke de így jött össze a dolog. Összevesztem a barátommal ( Ő dobott ki ) akkor, nagyon magam alatt voltam, de ő többször is nyomatékosította, hogy nem békülünk ki, felejtsük el egymást.
Az interneten meg ismertem egy sráccal akivel együtt voltam ( persze nem egy éjszakás kalandról van szó ). Közben a volt barátom rájött, hogy nagyon szeret, kibékültünk megbeszéltük, hogy egymástól szeretnénk babát.2016. 03.28-án el is ment bennem, megbeszéltük, hogy akkor már nem védekezünk.Azért vagyok benne majdnem 100%-ig biztos, hogy a páromtól van, mert miután elment bennem, rá kb. 2 hétre éreztem, hogy majd leszakad a méhem, ami valószínű, hogy a beágyazódás volt.
Az első terhességi tesz 2016. 04.15-én lett halványan, de pozítív. Nem tudom mit tegyek, mert a sráccal 2016. 03. 08-án vagy 13-án voltam együtt, vele védekeztem is, de a gumit rögtön nem vette fel, ő idő előtt elment, utána megmosta, de rögtön nem vette fel a gumit, hanem csak mielőtt neki jó volt. Az utolsó együtt létem vele 2016. 03.19 vagy 20. Sajnos nem tudom pontosan kitöl van. Úgy érzem a páromtól, de nem vagyok benne biztos. Hogy tudom ezt meg elöre? A párom, akivel kibékültem tudott az előző srácról. Kérlek ne ítéljetek el, az ítélkezők kíméljenek.
Elore sehonnan nem tudod meg, csak ha megszuletik a gyerek es apasagi vizsgalatot csinaltatsz. Ehhez ugye kelleni fog mindket jelolttol minta, ugyhogy sok sikert kimagyarazni a pasidnak, hogy miert kell az neked.
Valaszthatod a masik utat is, miszerint titokban tartod, de adott esetben ez is kiderulhet, egy vervizsgalat vagy mas orvosi vizsgalat soran, es akkor sokkal, de sokal cikibb lesz.
Szerintem parodtol.
Aktus utan 2het a vandorlas es beagyazodas szamold bele aztis
Mire kiderul 4hetes vagy max. A baba 1-2hetes.
Attol is fugg hogy a ciklusaid 28-33naposak pl? Mikor van peteeresed.
En a helyedben amikor mesz orvoshoz elmondanam ezt nekI. Nem fog 100% os valaszt adnI. De lehet tud valamI okosat mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!