Mit csináljak terhes vagyok de nem tudom kitöl? Nem vagyok rá büszke de így jött össze a dolog. Összevesztem a barátommal ( Ő dobott ki ) akkor, nagyon magam alatt voltam, de ő többször is nyomatékosította, hogy nem békülünk ki, felejtsük el egymást.
Az interneten meg ismertem egy sráccal akivel együtt voltam ( persze nem egy éjszakás kalandról van szó ). Közben a volt barátom rájött, hogy nagyon szeret, kibékültünk megbeszéltük, hogy egymástól szeretnénk babát.2016. 03.28-án el is ment bennem, megbeszéltük, hogy akkor már nem védekezünk.Azért vagyok benne majdnem 100%-ig biztos, hogy a páromtól van, mert miután elment bennem, rá kb. 2 hétre éreztem, hogy majd leszakad a méhem, ami valószínű, hogy a beágyazódás volt.
Az első terhességi tesz 2016. 04.15-én lett halványan, de pozítív. Nem tudom mit tegyek, mert a sráccal 2016. 03. 08-án vagy 13-án voltam együtt, vele védekeztem is, de a gumit rögtön nem vette fel, ő idő előtt elment, utána megmosta, de rögtön nem vette fel a gumit, hanem csak mielőtt neki jó volt. Az utolsó együtt létem vele 2016. 03.19 vagy 20. Sajnos nem tudom pontosan kitöl van. Úgy érzem a páromtól, de nem vagyok benne biztos. Hogy tudom ezt meg elöre? A párom, akivel kibékültem tudott az előző srácról. Kérlek ne ítéljetek el, az ítélkezők kíméljenek.
Hát kár volt végigolvasnom :|
Azt hittem végre megint belefutottam egy partiribizlibe...
Gondoltam kefélgethetem párszor én is gumi nélkül büntetlenül, de laposabb a sztori mint a lángos hátulról :(
Már ezt a kommentet megírni is felesleges volt asszem :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!