Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki elvetelt es amikor ugy...

Aki elvetelt es amikor ugy gondolta h vegre sikerul az jobban vigyazott magara?

Figyelt kérdés

Penteken 2 cmes tüszőt latott a doki, missed ab ota nem volt peteeresem ( fel eve) nagyon remenykedem.szerintetek erdemes innentol pihenni?

[link]

2016. jún. 22. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:
33%
Nem, a vetélés után kivizsgáltattam magam magánban, hogy ne legyen baj a következőnél. Persze a véletlen mindig ott van, de szerencsére nem történt baj. Halálra szorongtam volna magam, ha nem vizsgáltatom ki magam, de ez én vagyok. Nem vagyok egy laza típus ilyen halálozás témában.
2016. jún. 22. 18:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is folyamatosan megyek dokihoz magankorhazba, most is fogok menni majd vervetelre, ilyen szempontbol rendes a dokim én inkabb olyanra gondolok h többet pihent vagy kiiratta magat betegallomanyba valaki? Én gondolkozom a betegallomanyban mert lelkileg nagyon megviselt a veteles es meg azt sem hevertem ki
2016. jún. 22. 19:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Nehogy már egy ovu miatt jobban vigyázz magadra, jesszus! Így be fogsz golyózni, ha már most ennyire rágörcsölsz! Nekem nem "egyszerű" missed ab-om volt, hanem félidőn túl beindult a szülés, de még nem voltak akkorák a babák, hogy meg lehetett volna menteni őket, meg kellett szülnöm őket. Rá három hónapra, az első próbálkozós hónapban egyből babás lettem, szerencsére ezúttal csak egy babával. 24 hetesen veszítettem el az ikreket, az ezt követő terhességben 20. hétig dolgoztam, tovább nem mertem, mivel nem tudni, mitől indult be a szülés. Hidd el, hogy SEMMIT nem tudsz tenni, különösen egy sima missed ab. ellen, valószínű valami nem volt jó genetikailag. Az orvosok is azt mondják, ha nem akar megszületni egy baba, akkor fekhetsz, fejen is állhatsz, akkor is elmegy... :( Az ikrekkel amúgy már táppénzen voltam, aznap főztem egy tejberizst, meg elsétáltam a boltba, hidd el, nem ettől indult el a szülés... Valami elromlott, akkor is megtörtént volna, ha fejen állok egész nap. Érted, na. A józan ész határain belül persze vigyázz magadra, ha terhes leszel, de az ovu utáni vigyázás ezen messze messze túlmegy.

Mielőbbi babásodást kívánok!!!!

2016. jún. 22. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:
2 spontán vetélés és egy missed ab után a 4.terhességnél azonnal betegállományba mentem.
2016. jún. 22. 21:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd túl magad,figyelj a táplálkozásra stb,de szerintem táppénzre csak akkor menj,ha igazoltan babás vagy,legálabb 7-8 hetes.én is akkor mentem a mostani babával,előtte fél évvel volt egy 7hetesen vetélésem és azelőtt kb másfél évvel a 35.héten halva szülés.
2016. jún. 22. 22:20
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi:) igen mi is erre gondoltunk h 6-7 hetesen elmegyek táppénzre amint dobog a szive, mert amugy PCO-s vagyok meg az elözö babánál is elkaptam virust a rokonoktol... sajnálom a babádat :( kitartás
2016. jún. 22. 23:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Köszönöm,nektek meg sikeres babaprojektet☺
2016. jún. 23. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!