Most jövök az orvostól, baktériumot találtak a vizeletemben. Viszont 1,5 hete halvány pozitívakat tesztelek. A baktériumtól/gyulladástól lehet?
Sejtettem...
Nem, pozitív teszt terhesség miatt van.
Mivel nem bacira teszteltél, hanem terhességre, így kitalálhatod, mit mutat ki a teszt...
Nekem a magánrendelőben mindig volt vizeletteszt baktériumra vizsgálat előtt terhesen.
Milyen dokinál voltál? Hogy vizsgált? Nem észlelte a terhességet?
Sziasztok! Újra voltam orvosnál,a tesztjeimet petefészek gyulladás okozta és felfázás együttesen. Legalábbis mindkét orvosom szerint. Nődoki és háziorvos szerint is.
Sajnálom a dolgot mert azért már beleéltem magam hogy kismama vagyok. :(
Köszönöm a válaszokat!
Szia!
Sajnos igen,a gyulladás tud halvány csíkos tesztet produkálni de igazából ha felütöd a google-t,sok ilyen kérdést találsz mint a tiéd is. A teszteket sokminden befolyásolja sajnos. Fel a fejjel. Azért 1 hét múlva csinálj még egy tesztet,gondolom kaptál gyógyszert. Ha elmúlt a gyulladás ,teszt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!