Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most jövök az orvostól,...

Most jövök az orvostól, baktériumot találtak a vizeletemben. Viszont 1,5 hete halvány pozitívakat tesztelek. A baktériumtól/gyulladástól lehet?

Figyelt kérdés
9 napja késik.
2016. jún. 23. 10:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.menj el egy nőgyógyászhoz,már 5-6 hetes vagy biztos fog látni valamit.
2016. jún. 23. 10:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Persze mindenképpen.
2016. jún. 23. 10:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést...Mi lehet a baktériumtól?
2016. jún. 23. 10:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Pozitív teszt...
2016. jún. 23. 10:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Sejtettem...

Nem, pozitív teszt terhesség miatt van.

2016. jún. 23. 10:38
 6/8 anonim ***** válasza:
9%

Mivel nem bacira teszteltél, hanem terhességre, így kitalálhatod, mit mutat ki a teszt...

Nekem a magánrendelőben mindig volt vizeletteszt baktériumra vizsgálat előtt terhesen.

Milyen dokinál voltál? Hogy vizsgált? Nem észlelte a terhességet?

2016. jún. 23. 11:17
 7/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Újra voltam orvosnál,a tesztjeimet petefészek gyulladás okozta és felfázás együttesen. Legalábbis mindkét orvosom szerint. Nődoki és háziorvos szerint is.

Sajnálom a dolgot mert azért már beleéltem magam hogy kismama vagyok. :(

Köszönöm a válaszokat!

2016. jún. 23. 15:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos igen,a gyulladás tud halvány csíkos tesztet produkálni de igazából ha felütöd a google-t,sok ilyen kérdést találsz mint a tiéd is. A teszteket sokminden befolyásolja sajnos. Fel a fejjel. Azért 1 hét múlva csinálj még egy tesztet,gondolom kaptál gyógyszert. Ha elmúlt a gyulladás ,teszt. :)

2016. jún. 23. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!