Mennyi sperma tud bent maradni?
Figyelt kérdés
Saját megfigyeléseim alapján tegnap,ma van ovulációm.Tegnap voltunk is együtt de a végén láttam ahogy felálltam hogy egy kevés sperma kifolyhatott a szőnyegre.Túl csúszós lehettem?Már ha van ilyen...2016. jún. 27. 11:37
2/12 A kérdező kommentje:
Najó,azt gondolom hogy amennyi kell.De meglepődtem hogy ott találtam a földön...remélem azért maradt bent is
2016. jún. 27. 11:44
3/12 anonim válasza:
Miért lepődtél meg? Hallottál már a gravitációról?
:)
4/12 anonim válasza:
Nemár, hogy gyereket csináltok, de eddig nem vetted észre, hogy a sperma kifolyik. Eddig hova lett?
5/12 A kérdező kommentje:
Mint irtam tudom hogy kifolyik,de eddig még nem jött ki ennyi egyszerre.
2016. jún. 27. 11:51
6/12 anonim válasza:
Nem mindegy mennyi folyik ki? A spermiumot nem dl-Ben mérik, hanem mikroszkoppal. Ami folyik az a vivoanyag. Abba van benne több millió spermium. Ez a kérdés rendesen hülyeség. Olvasgass már egy bioszkonyvet, vagy valami.
7/12 anonim válasza:
Kedves kérdező. Nem marad bent az összes sperma a felesleg mindig kifolyik. :) 22 N
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok kedves vàlaszt!
2016. jún. 27. 12:19
9/12 A kérdező kommentje:
Nem azon lepödtem meg hogy kifolyt hanem a mennyiségen
2016. jún. 27. 12:24
10/12 anonim válasza:
a párodnak nincs minden alkalommal ugyanannyi cseppre pontosan ennyi :D sok minden befolyásolja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!