Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátommal együtt voltunk,...

Agicuuus kérdése:

A barátommal együtt voltunk, és az első spricc bement. Az első együttlétnél. Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Nem jön meg, ès nagyon fèlek. Nèha van kis èrzetem, mint mielőtt megjön, fáj az alhasam. Most mit csináljak? Szerintetek mennyi az esèlye, hogy terhes vagyok? Nagyon ideges vagyok, ès fèlek.
2016. jún. 27. 13:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy terhes vagy, de az is hogy nem. Ha késik akkor lehet hogy sikerült. Csinálj tesztet.

De mért nem vettél be esemény utáni tablettát ha beléd élvezett? Vagy babát terveztek? Vagy te is azon lányok táborát erősíted akik olyan buták hogy a barátjuk beléjük beszéli hogy hadd keféljenek gumi nélkül és nem lesz baj??

2016. jún. 27. 19:24
 12/14 anonim ***** válasza:
87%
Írd majd meg, hogy milyen nevet adtatok neki!
2016. jún. 28. 13:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

12-es :D

Hány napja késik?

2016. jún. 28. 13:37
 14/14 anonim ***** válasza:
85%
2016. júl. 2. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!