A bennem lévő nagy tüsző 15ös megrepedése mikorra várható? Tegnap este voltam dokinál, és ezt látta. Az ovutesztem tegnap még neg. Volt. Akkor várható, hogy ma lesz pozitív?
Figyelt kérdés
A görbémet csatolom, de az ovutesztelés nekem még új dolog, két napja kezdtem.
köszi a válaszokat
2010. ápr. 14. 04:24
2/4 anonim válasza:
Szia! Valószínűleg ma már pozitív lesz, de az is lehet, hogy most felmegy a hő egy kicsit és pár nap múlva esik még egyszer. Az ovu tesztről tudni kell, hogy késve mutatja ki a vizeletből az lh hormont. Nekem eddig mindig a pozitív napon volt ovum. Ha te írtál hasonlót valamelyik nap, akkor linkeltem neked egy görbét, hátha érdekel. Ez egy másik, hátha segít: [link]
3/4 anonim válasza:
A görbékhez egyáltalán nem értek, de nekem egy hétfői napon láttak 15mm-es tüszőt, és én akkor úgy gondoltam, hogy hétvégére lesz tüszőrepedésem, de nem volt csak következő hét szerdán.Gondoltam megosztom Veled.Úgy tudo, hogy a tüsző kb 20-21mm-nél reped meg, bár egy egy orgazmus is okozhat spontán tüszőrepedést.
Szép napot!
4/4 anonim válasza:
Így van, 20-21 mm-nél reped meg, és minden nap 2mm-t nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!