Mi okozza ezt a szúrkálást ovuláció után 1-2 nappal?
Sziasztok.Ovu óta szúr a jobb oldalam a petefészkemnél. Ez mitől lehet? Lehet hogy végre sikerül majd..? Vagy esetlen a klion kúptól van? Szombat este kezdtem el a kezelést. Csüt péntek volt pozi az Ovu teszt. Szombat délelött is pozi. Viszont délután már negativ. Vasárnap is negativ. Csüt este meg szombat reggel voltunk együtt.Pénteken szúrt feszült a hasam alja.Alig birtam ülni is. Szombaton is. Most viszont csak szúr... nem vészes de érzem. Valaki volt/van még igy? Vagy mitől lehet? Felfázva nem lehetek. Vasárnap reggelre 36.9 lett a hőm. Ebből gondolom hogy megvolt a tüszőrepedés mert szombaton 36.5 volt. Ma reggel viszont vissza esett 36.5re. Szerintetek? Mitől lehet ez a szúrás? Olyan jo lenne ha nem kúptól...
Olyan butyutának érzem magam..
Köszönöm a válaszokat.
Dehogy. Nem élem bele magam. A méhszájseb miatt lett baktériumos fertőzésem..és én ez miatt ugy érzem nem lehetek az... majd ha esetleg elmúlik... de aztán kitudja...jövő hétvégén kiderül.
Azért köszönöm a választ.
Sokszor szurkalt a petefeszkem ovu utan.A legerosebb gorcsoleses szurkalodas pont akkor volt mikor ossze jott a baba.DE ezzel nem akarlak biztatni, mert volt hogy felfazastol volt hasonlo tunetem.
A hod alapjan valoszinuleg nem volt szombaton ovud..lehet ma reggel probalkozott ujra a szervezeted, ha holnap felugrik legalabb 36.9-re es fent is marad tartosan akkor vagy tul az ovulacion.Es utana mar tenyleg szurkolhatsz, hogy osszejott e a baba.
Szmbaton 36.5 volt vasárnap reggel ugrott fel 36.9re. Es vasarnapra az ovu teszt is negativ volt ugyhogy biztos akkor volt a tüszőrepedésem.
Hát minden esetre azért kiváncsi vagyok most a két peteérésböl elkaptuk e legalább az egyiket..
Mered azóta is a hod? Ma mennyi volt?Nekem pld úgy nézett ki a grafikonom mindig mint valami hullámvasút.de terhesen szépen fent maradt a hom. Nem lehet hogy a beagyazodasi hőleesre gondolsz, hogy neked az most van nálad?
Mi 2evig próbálkoztunk.Ennyi ideig mertem a hom, sokszor volt úgy hogy pozitív volt az ovu teszt, leesett a hom aztán felugrott és újra leesett és újra pozitív lett az ovu teszt nagy vadászat volt mire össze jött a baba :-)De ha így ugrál a hod jobb ha tesztelést nem hagyod abba csak ha a hod legalább 4-5napig fent marad és nem esik le újra . szabályos a ciklusok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!