Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pms VS terhesség. Tudtok...

Pms VS terhesség. Tudtok ebben segíteni?

Figyelt kérdés
Nagyon durva pms-el küzdök, hónapok óta. Mielőtt megjön, 2 héttel előtte már kezdődik. Nőgyógyász tanácsára, e vitamint szedek rá. Na a fejlemények azóta:mensi elött 1 héttel vagyok. Még csak most kezdődnek a tünetek. Érzékenyek a melleim, (nagyon) és émelygek. Ezek voltak eddig is. De most szúrkál is a hasam. Van már egy lányom, aki császárral született 6 éve. Na most a hegem is szúrkál de csak enyhén. A teszt még tuti korai lenne, szóval tapasztalatokat és véleményeket szeretnék kérni. Köszi :)

2019. ápr. 1. 20:52
 1/6 A kérdező kommentje:
De a heget tényleg csak nagyon minimálisan érzem. Viszont az alhasam nagyon szúrkál és enyhén görcsölök. A pms eddig nem okozott ilyet.
2019. ápr. 1. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a pms, és a terhességi tünetek annyira egyformák, hogy lehetetlen megkülönböztetni, hogy mi van. Biztosat a teszt és az orvos tud majd mondani.
2019. ápr. 1. 21:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Történt-e változás bármiféle hormontartalmú gyógyszer szedése körül (pajzsmirigy, fogamzásgátló, stb.)?
2019. ápr. 1. 21:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Pms es korai terhessegi tunetek ez teny, de en pl. onnan tudtam hogy tesztelhetek korabban egy erzekenyebb tesztel, mert sokkal jobban fajtak a melleim, kokemenyek volta es sokszor szinte forro volt mindketto. Igy 9dpon mar halvany pozitiv volt a tesztem es most 8+5hetes vagyok
2019. ápr. 1. 21:53
 5/6 anonim ***** válasza:
*hasonloak
2019. ápr. 1. 22:52
 6/6 anonim ***** válasza:
En teszt elott mindketszer ereztem a hegemet is egyszer-ketszer, ami fura volt mivel sose erzem
2019. ápr. 2. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!