Ha nem vagyok bejelentve a jelenlegi lakcímemen, hanem a lakcímkártyán még ráadásul egy másik városban lévő cím szerepel, akkor ez problémát okozhat a védőnőnél? Ellenőrzik hol lakom mikor kiadják a kiskönyvet?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem.
Oda fogsz járni ahol jelenleg tartozkodsz,nem.oda ahol a bejelentett lakcímed szól.
Én is így vagyok.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
mert állítólag akkro elveszik tőle a ellátási segélyt vagy mit mert itthon ápolja az anyját a kérdés az hogy hogy tudnám megoldani hogy szülés után a picihez a védőnők,orvosok meg minden egyéb az albérlethez legyen irva illetve igy hogy kap a gyerek lakcímkártyát csak...
Ha én egy másik helyről szeretnék bejárni, ami másik útvonalon van, akkor szükséges a lakcímemet megváltoztatni, vagy az ideiglenes lakcím elég lehet hozzá? Mi a különbség a kettő között? Gondolom a kettőt egyszerre nem lehet használni... A másik lakhely tulajdonosával...
Elég egy lapot kitölteni amelyen a két helyváltozást beírom, vagy kettőt kell?
Tamogatas, onkormanyzat, Alberlet Szerzodes lakasvasarlas
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!