Melyik a legolcsóbb Budapesten elérhető non-invazív genetikai teszt, ami a 3 alapra szűr? (Patau, Edwards, Down)
Az is hasznos, ha csak arról írsz, amelyiken te voltál. Érdekelne még, hogy mennyi idő után lett eredmény és, ha tudod, hogy melyik országban elemzik a mintát. Bónusz: Hallottam olyanról is, hogy csak down-ra szűr, a másik kettőre nem. Az még létezik? Tudtok róla valamit?
Köszönöm, ha válaszoltok.

válasza:Prena alap csak a Downra szűr.
Trisomy alap erre a 3-ra szűr, ha csak ezt a 3-at szeretnéd akkor az a legolcsóbb. A többinél csak nagyobb csomagot tudsz kérni amiben ez a 3 benne van. Trisomy-t Pozsonyban értékelik ki.

válasza:Szia! Nem tudom aktuális-e még, de én Trisomy XY-on voltam, az a 3 alap mellett nézi a 4 leggyakoribb nemi kromoszóma rendellenességet is. Így volt 149.000Ft. Ennek van az alap változata, amit az első is írt, az 129.000Ft és úgy tudom az a legolcsóbb ebben a kategóriában (a 3 rendellenességre).
Amúgy mi vidéken lakunk, itt szerdán veszik le a vért, csütörtökön küldik fel és két hétre rá kedden reggel hívtak az eredménnyel + e-mailben is elküldik igény szerint.

válasza:

válasza:

válasza:Trisomy alapot csináltam, az első vérvétel értékelhetetlen lett, pedig 15 hetes voltam. Meg kellett ismételni, és az már jó volt.
Kettő sikertelen eredmény után egyébként vissza fizetik az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Miben más ez mint egy invazív növény vagy állatfaj?
(cifrarák, vörös mocsárrák, jelzőrák stb.)
Istenhegyiről olvastam véleményeket ezzel a vizsgálattal kapcsolatban, de a Czeiczellel kapcsolatban nem és érdekelnének az itteni tapasztalatok is. Köszönöm!
Tudom, hogy a kombinált szűrés valószinűség számítás, nem keverem a dolgokat. És hasonlítani sem szeretném a két vizsgálatot, de arra lennék kiváncsi, hogy más genetikai rendellenességeket is megnéznek-e mint az a 3 a kombinált szűrésen, illetve, hogy ott a mozaikos...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!