Dalacin terhesség alatt?
Sziasztok!
Akik szedtek Dalacint terhesség alatt, mire írta fel a dokitok?
Okozott valamit a babánál később?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! 5. Hétben vagyok. Bakteriális fertozesem van igy a nőgyógyász a terhesseg megállapításakor dalacint irt fel gynoflor hüvely tablettával. Szedte valaki ugyan ezt a kombot ugye ez nemárt?
Nagyon minimálisan viszket, és van egy enyhe kis folyásom. Doki megvizsgált, azt mondta nem vészes, dalacint írt fel. Nektek mi vált be?
19 hetes kismama vagyok, 2 napja egy rosszul kezelt fogam miatt bedagadt bal oldalt az arcom és szemem, fogorvos és nőgyógyászati konzultáció után engedélyezték a dalacin szedését. Tegnap kezdtem este az első szemet, reggel hasmenésem volt, ez lehet a gyógyszertől?...
Ma voltam fogorvosnál és ezt írta fel mert nagyon be van dagadva a fél fejem a bölcsességfogam miatt.Úgy néz ki,hogy kora terhes lehetek mert van egy extra halvány tesztem amit fogorvos után csináltam.Bemerjem szedni vagy sem?
Már a terhesség elejétől mindig valami fertőzést mutatott ki a vizelet mintám, úgyhogy mától a doki azt mondta, mostmár inkább kezelni kell, nem elég a huvelykup használata. Félek, hogy ez a gyógyszer árthat a picinek...
Hétfőn fejeztem be az 1 hetes kezelést és iszonyúan érzékeny a hüvely és környéke. Be van dagadva és olyan mintha egy álló nap szárazon dörzsöltek volna ott lent. Pisilés után már csak finoman leitatom papírral, de még így is véres lesz, főleg reggel. Tükörben pedig...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!