Üdv szerintetek terhes vagyok,előző honapba megjött a menstruációm pontosan akkor amikor teszteltem es negatív lett de olykor emelygek,nagyon sokat pisilek,a hátam nagyon fáj és sokat görcsöl a hasam alja és a pocakom nagyon kezd nőni ez terhesség?
Figyelt kérdés
ápr. 14. 20:52
1/4 anonim 

válasza:

Hat ha most van pozitiv teszted, akkor igen. Ha nincs, akkor a tuneteid nem ettol vannak.
Bar a hizas egyebkent se, mert jellemzoen nem az elejen no a has. Az tuti mastol van.
2/4 anonim 

válasza:

Nem értem a kérdést. Nem az a kérdès, hogy előző hónapba megjött-e, hanem az, hogy ebbe a hónapba megjött-e.
De ha még nem tartasz ott, hogy megkéne jönnie, hanem az előző menzesz után vagy 1-2 héttel, akkor biztosan nem vagy terhes. Ha az is lennél, a hasad se nőne még, nyugi.
3/4 anonim 

válasza:

Mondjuk ha értelmesen leírnád, hogy mikor menstruáltál utoljára, és mikor kell megjönnie legközelebb, akkor esetleg, talán lehetne válaszolni a kérdésre. De így azt tudjuk tenni, hogy nem tudom hányadjára leírjuk, hogy egyrészt nem látunk beléd, másrészt ennyi alapján -valószínűleg- nem vagy terhes.
4/4 anonim 

válasza:

Az tèvhit, hogy rögtön nő a pocak terhesen. Főleg első terhességnél kb a 20. héten kezd valami látszani.
Hátfájás is a vége fele van ha nagy már a gyerek súlya. De ez sem mindenkinél.
Lehet sokat eszel attól nő a hasad és sok a gyomorsavad attól émelyegsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!