Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Üdv szerintetek terhes vagyok,...

Üdv szerintetek terhes vagyok,előző honapba megjött a menstruációm pontosan akkor amikor teszteltem es negatív lett de olykor emelygek,nagyon sokat pisilek,a hátam nagyon fáj és sokat görcsöl a hasam alja és a pocakom nagyon kezd nőni ez terhesség?

Figyelt kérdés
ápr. 14. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hat ha most van pozitiv teszted, akkor igen. Ha nincs, akkor a tuneteid nem ettol vannak.

Bar a hizas egyebkent se, mert jellemzoen nem az elejen no a has. Az tuti mastol van.

ápr. 14. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a kérdést. Nem az a kérdès, hogy előző hónapba megjött-e, hanem az, hogy ebbe a hónapba megjött-e.

De ha még nem tartasz ott, hogy megkéne jönnie, hanem az előző menzesz után vagy 1-2 héttel, akkor biztosan nem vagy terhes. Ha az is lennél, a hasad se nőne még, nyugi.

ápr. 14. 21:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha értelmesen leírnád, hogy mikor menstruáltál utoljára, és mikor kell megjönnie legközelebb, akkor esetleg, talán lehetne válaszolni a kérdésre. De így azt tudjuk tenni, hogy nem tudom hányadjára leírjuk, hogy egyrészt nem látunk beléd, másrészt ennyi alapján -valószínűleg- nem vagy terhes.
ápr. 15. 04:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az tèvhit, hogy rögtön nő a pocak terhesen. Főleg első terhességnél kb a 20. héten kezd valami látszani.

Hátfájás is a vége fele van ha nagy már a gyerek súlya. De ez sem mindenkinél.

Lehet sokat eszel attól nő a hasad és sok a gyomorsavad attól émelyegsz.

ápr. 15. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!