Terhesség után mikor múlik el a terhességi csík a hasamról?
1 hónapja szültem, de ugyanolyan erős mint terhességem alatt, semmit nem halványodott.
Mikor fog el múlni illetve, teljesen el fog?

Tavaly novemberben szültem, április végén még meg volt.
De most hogy mondtad most meg már nincs meg. Szóval nekem szülés után 5-7 hó közt múlt el valamikor.

Nem tudom, pár hónap után. Az biztos, hogy 1 hónap után még ugyanolyan volt. Jobban idegesített, hogy a köldököm kb.konkrétan fekete. Na, az kezdett el lassan halványodni, attól megnyugodtam és már csak azt vettem észre, hogy nem színes és a csík sincs ott🤣
Ja, és 11 hónapos lesz a gyerek és már nem most volt, szóval tuti, hogy 10 hónap alatt.

11 és 3 évvel ezelőtt szültem.
Nem múlt el egyáltalán, de már nem zavar

Erről én is írtam ki kérdést kb 1 éve.
Nagyon sokáig kb semmit sem halványult, aztán elkezdett lehámlani a nagyon sötét rész, de még alatta is erősen látszott. Folyamatosan halványul, de most 19 hónappal szülés után is látszik még halványan. Már nem feltűnő és a köldököm is szépen visszaalakult.

Sok hónap :) amúgy ne nézegesd és akkor nem fog zavarni :)
A striák rosszabbak, azok el sem tűnnek xD

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!