Hányinger társulhat hidegrázással?
Figyelt kérdés
2008. jún. 9. 08:02
1/3 anonim 

válasza:

válasza:szia!
gondolom kismama vagy. az elején kb. 5. héttől nekem is hányingerem volt és állandóan rázott a hideg.
de idővel elmúlik!
2/3 A kérdező kommentje:
Még nem tudom,még 2nap a nemvártig.Azért kérdezem,mert nekem ez a harmadik terhességem lenne és ezelőtt nem ilyen volt.Nem érzem magam betegnek és hullámokban van csak.
2008. jún. 9. 11:26
3/3 anonim 

válasza:

válasza:az első válaszolok vagyok. Bár nekem nem mindjárt az elején jelentkezett, hanem ahogy írtam az 5. hét után. Nekem a második babám, az elsőnél nekem sem volt ilyen. Én sem voltam beteg, de elég rendesen rázott néha a hideg:)
Kapcsolódó kérdések:
Vírusos kiütés társulhat hasmenéssel?
Tegnap átvittem a doktornőhöz a 3 éves kisfiamat,mert kiütéses lett.Azt mondta vírus okozza,majd elmúlik,nem igényel kezelést.Ma már enyhe hasmenése is van,de már nincs a doktornő,vigyem ügyeletre vagy ez is ettől a vírustól lehet?Volt valakinek ilyen?
A mindjártmegjön-érzés-hez társulhat olyan hol jobboldalon, hol baloldalon enyhén szurkálós, inkább húzós, feszülős érzés?
Nekem ez új. Eddig csak olyan volt, mintha meg akarna jönni, olyan zűrös alpoci, de most jött hozzá pár napja ez a feszítős érzés is. Ugye nem kell aggódnom? Nem szúr annyira, mint peteéréskor, annál sokkal tompább, inkább húzódik! 7 hetes kismami
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!