Szedhetem így a vas tablettámat?
Emelnem kellett a vas adagomon napi 1-ről 2-re. Viszont mg-ot is innom kell (magnosolv granulatum). Reggel olyan vitamint veszek be amiben van mg is, ezért dél körül szoktam meginni a granulatumot, majd rá 2 órára szoktam bevenni a vasat. De már 2 kell belőle. Az lenne a kérdésem h be lehet-e venni egyszerre 2 szem vasat??
31+5 h km
A betegtájékoztatón az áll h nem lehet együtt szedni a mg-ot a vassal, mert akkor nem használ (ezt csak nemrég olvastam). Régen én is bevettem mindent egyszerre és nem tudtam h miért keményedek a megemelt mg mellett is. Hát ezért... Amióta vki mondta h kell tartani legalább 2 órát a kettő között, azóta jó, használ.
Akkor az nem gond ha egyszerre veszem be a 2 vasat? Vagy van aki reggel/este?
Jol tudod, kerdezo. A magnezium gatolja a vas felszivodasat, ezert kb 3 oraval a mg utan celszeru bevenni a vasat.
En pl kora reggel szedek 1000mg mg-t, 10 ora fele 14mg vas, aztan delben meging mg, delutan 3 fele vas, es este meging mg.
Ez a gyogyszer etrendem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!