Nektek volt ilyen?
Figyelt kérdés
Pár napja görcsölget a hasam, de olyan módon (bocsi a hasonlatért), mint mikor hasmenés előtt jól becsikar az ember hasa, de hasmenés nincs, csak puki a vége általában. (Egész nap szinte nem ks fáj, csakeste, lehet akkor jon ki a sok stressz, mert elég stresszes a munkám)Egyedül ma reggel ment a hasam, eléggé sötét, már már szinte feketês színű volt a székletem. Menjek orvoshoz vagy itt az elején még ilyen hasfájogatások normálisak? 6+5 hkm2014. máj. 6. 07:24
1/3 anonim válasza:
Én is ugyanígy voltam, de én nem mentem orvoshoz. Nekem a puffadástól görcsölt a hasam, es a terhesvitamintól színeződött el a székletem.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom. Akkor lehet nekem is a vitamintol van, mivel par napja kezdtem el ezt a fajtat szedni. Kicsit megnyugodtam :)
2014. máj. 6. 18:12
3/3 anonim válasza:
Nyugi,szerintem minden rendben!
Boldog Babavárást!
:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!