4 hetesen 19 mm-es endometrium megfelelő? Babát talán láttuk egy kis pöttyként, de csak sejthető, hogy ott van. Vélemények?
Figyelt kérdés
2014. máj. 8. 18:05
1/9 anonim válasza:
Nekem négy hetesen csak felritkulás látszott. Ez már megvastagadott nyálkahártya, mindenképp jó jel. Két hét múlva ráérsz menni, de gondolom, előbb mész, ha már négy hetesen siettél, ogy lásson orvos.
2/9 A kérdező kommentje:
Visszahívott jövő7 keddre, akkor állítólag már látni kell a petezsákot.
2014. máj. 8. 18:14
3/9 anonim válasza:
Igen, így van. Bocs, de régóta várt baba, hogy ennyire szoros az ellenőrzés?
4/9 A kérdező kommentje:
Nem, első baba, fél éve nem védekezünk. PCOS vagyok. Kaptam utrot is, bár nem vérzek, se nem pecsételek.
2014. máj. 8. 18:47
5/9 anonim válasza:
Szia!neked mikor volt a nemvártad?mert nekem kedden,és mikor szerdán lementem az orvoshoz nekem még azt mondta nem lát semmit,menjek két hét múlva.nekem is kell használnom az utrót,előző vetélés miatt.neked nem színészi kicsit el sárgásra a folyásodat?meg neked nem görcsölget néha a hasad?
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem ma lett volna a nem várt, de már 4 napja pozitív a tesztem. Ma vettem be az első szemet, de holnap megyek magánlaborba, megnézetem a progeszteronszintem, hogy egyáltalán van-e rá szükségem. Én úgy érzem legbelül, hogy nincs, de ne ezen múljanak a dolgok.
2014. máj. 8. 20:05
7/9 anonim válasza:
Nekem hétfőn lett pozitív a tesztem,ma vagyok a ciklus 30.napján.akkor most jól elkenődtem,hogy nekem tegnap nem látott semmit.és neked szokott görcsölgetni a hasad?
8/9 A kérdező kommentje:
Inkább tompán fájdogál, mint kb harmadik napos menstruáció alatt. Egyszer-kétszer görcsölt, de ennyi volt. De ez is egyénfüggő, és az is, hogy látnak-e már valamit. Úgyhogy ezen ne aggódj, nincs két egyforma pontossággal fejlődő gyerek. Hamar mentél, én is hamar mentem, pöttyöt láttunk, ami TALÁN az, nem biztosan...
2014. máj. 8. 20:42
9/9 anonim válasza:
"Nincs két egyformán fejlődő gyerek" ilyenkor még minden gyerek egyformán fejlődik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!