Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS! Félrenyelés miatti...

SOS! Félrenyelés miatti köhögés okozhat vetélést? 9 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
Félrenyeltem egy falat cseresznyet és annyira köhögni kezdtem, hogy most kicsit keményebbnek érzem a méhemet. Lehet ebből baj? Nem verzek csak aggódok.....
2014. máj. 10. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. máj. 10. 17:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Keménynek érzed a méhedet 9 hetesen? Kicsit nyugodj meg, nem lesz semmi gond! Ezt a kemény dolgot is csak "beképzeled", hidd el. Nem keményedett meg a méhed azért, mert köhögtél, csak az idegeskedés, félelem miatt hiszed azt, hogy ezt érzed.
2014. máj. 10. 17:32
 3/8 anonim ***** válasza:
De vegyél be magnéziumot.
2014. máj. 10. 17:32
 4/8 Weman Alida válasza:
50%

Szerintem nem.

Jó búlást

2014. máj. 10. 18:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi még biztos nem árt neki, van helye bőven ilyenkor még, nem tudod összenyomni hasizommal ha köhögsz.. az pedig, hogy nem kaptál sokáig levegőt nem árt egy ilyen kis magzatnak, sokáig el tudja venni magának az oxigént gond nélkül.. Amugy én is ilyen aggódós voltam, de annyira fölöslegesen strapáltam magam, hogy meg is bántam azóta :) nyugodj meg, biztonságos helyük van odabent!:)
2014. máj. 10. 19:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A méhedet még nem érezheted, be van süllyedve a medencébe.

Nézd, én vírus miatt a 37. hétben két napig sugárban hánytam, napokig izomlázam volt a hasizmomban, rekeszizmomban a sok erőlködés miatt. Most már napokon belül szülök, az égvilágon semmi baja, pedig minden létező izommal préseltem. Sőt, az orvos mondta, hogy biztos, ami biztos megvizsgálják, de amíg nem fenyeget kiszáradás, addig a magzatra nincs hatással, csak én érzem rosszul magam a rókától.

2014. máj. 10. 20:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A 12. heti UH-n engem direkt megkért a szonográfus, hogy köhögjek jó nagyokat, hogy felébredjen a baba és meg tudja vizsgálni.

Szóval, nyugi.

2014. máj. 10. 21:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Dehogy okoz! Gondolj bele, a buszon, autóban egy nagyobb bukkanónál sokkal nagyobbat rázkódik bent. A hasizmodnak meg az égvilágon semmi köze a méhedhez.
2014. máj. 10. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!